Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 4 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
12 °C 2 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Καθ’ οδόν η επαναφορτιζόμενη Lamborghini Urus
[Drive]: Καθ’ οδόν η επαναφορτιζόμενη Lamborghini Urus

[Drive]: Καθ’ οδόν η επαναφορτιζόμενη Lamborghini Urus

Μια εξηλεκτρισμένη έκδοση της νέας Lamborghini Urus βρίσκεται στον προγραμματισμό του μοντέλου με το υβριδικό σύστημα κίνησης της Porsche Panamera.

Η υβριδική έκδοση της ολοκαίνουργιας Lamborghini Urus είναι απαραίτητη, όπως τονίστηκε στη χτεσινή επίσημη αποκάλυψη του ιταλικού SUV, και εκτιμάται ότι θα λανσαριστεί πριν εκπνεύσει η δεκαετία.
Ο λόγος γι’ αυτή την επιλογή είναι διότι το μοντέλο χρειάζεται να συμμορφωθεί με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ρύπων που ισχύουν ή θα ισχύσουν σε κάποιες χώρες που είναι ταυτόχρονα και σημαντικές αγορές, όπως η Ιαπωνία και η Κίνα.
Το ολοκαίνουργιο SUV της Lambo αρχικά λανσαρίστηκε με μόνη επιλογή ένα νέο 4λιτρο διτούρμπινο μοτέρ V8 παντρεμένο με αυτόματο 8άρι σασμάν, καθ’ υπέρβαση των ειωθότων της Sant’Agata που στα σούπερκάρ της ποντάρει σε ατμοσφαιρικά V10 και V12. Για το οποίο, επισήμως, η Lamborghini δεν έδωσε νούμερα αποδοτικότητας και εκπομπών. Πάντως, το επόμενο στη σειρά είναι η εξηλεκτρισμένη εκδοχή του αυτοκινήτου, κίνηση για την οποία οι ιθύνοντες της Lamborghini δηλώνουν απερίφραστα ότι αποτελεί μονόδρομο για μοντέλα όπως η Urus.

Και πώς θα γίνει αυτό. Η απάντηση είναι, «εύκολα», από τη στιγμή που νέα Urus βασίζεται στην πλατφόρμα MLB Evo, την ίδια πάνω στην οποία πατά και η πρόσφατη Porsche Panamera .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!