Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
34 °C 4 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
33 °C 0 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Ηλεκτρικά αυτοκίνητα εναντίον συμβατικών, σημειώσατε Χ
[Drive]: Ηλεκτρικά αυτοκίνητα εναντίον συμβατικών, σημειώσατε Χ

[Drive]: Ηλεκτρικά αυτοκίνητα εναντίον συμβατικών, σημειώσατε Χ

Το κόστος χρήσης ηλεκτρικών και συμβατικών αυτοκινήτων θα εξισωθεί ως το 2025, λέει η Renault.

Η Renault διορθώνει την έκθεση που αναφέρει ότι οι τιμές των ηλεκτρικών και των συμβατικών αυτοκινήτων θα συγκλίνουν και τελικά θα εξισωθούν ως το 2020. Σε τρία μόλις χρόνια από σήμερα.
Ο επικεφαλής του τομέα ηλεκτρικών αυτοκινήτων της γαλλικής εταιρείας Gilles Normand λέει ότι παρερμηνεύτηκε η δήλωσή του και ότι δεν αναφερόταν στο κόστος αγοράς αλλά στο κόστος χρήσης σε βάθος πέντε χρόνων.
«Προβλέπουμε ότι το συνολικό κόστος χρήσης ενός ηλεκτρικού και ενός συμβατικού αυτοκινήτου της Κατηγορίας Β θα εξισωθούν ως το 2020», δήλωσε εκπρόσωπος της γαλλικής εταιρείας στο Autocar . Το ίδιο θα γίνει πέντε χρόνια αργότερα, ως το 2025 για τα αυτοκίνητα της Κατηγορίας C.
Το συνολικό κόστος, γνωστό TCOE, είναι ένας δείκτης που χρησιμοποιεί η αυτοκινητοβιομηχανία και προκύπτει από τον συνδυασμό του κόστους αγοράς και την απαξίωση, το κόστος συντήρησης και επισκευής, το κόστος ασφάλισης και την οικονομία καυσίμου.
Το Autocar θεωρεί ότι η βασική διαφορά στη μείωση του μηνιαίου μισθώματος θα προκύψει από τη μείωση στο κόστος των μπαταριών, καθώς θα αυξάνεται ο όγκος παραγωγής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!