Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
20 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
17 °C 10 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Ειδυλλιακή γέφυρα για να σκοτωθείς! [video]
[Drive]: Ειδυλλιακή γέφυρα για να σκοτωθείς! [video]

[Drive]: Ειδυλλιακή γέφυρα για να σκοτωθείς! [video]

Συμβαίνει πολλές φορές ειδυλλιακές τοποθεσίες να διασχίζονται από δρόμους που κάθε άλλο παρά θα ήταν φρόνιμο να σταματήσεις, πόσω μάλλον να τους διασχίσεις πεζή.

Το περιστατικό που θα δείτε συνέβη κάπου στη Ρωσία, πάνω σε μια γέφυρα που στη συνέχεια ακολουθείτο από τούνελ.
Προφανώς, αν και δεν φαίνεται ξεκάθαρα στο video, η είσοδος στη γέφυρα αποτελεί σημείο φωτογράφησης. Δεν φανταζόμαστε όμως ότι το άνοιγμα εκατέρωθεν της εισόδου πρόκειται για κάποιο «PhotoPoint», αλλά μάλλον για κάποια θέση προσωρινής στάσης ασφαλείας –βλάβη, σημείο αναμονής οχήματος αρωγής κ.λπ.

Οι ταξιδιώτες όμως φαίνεται ότι προτιμούν να τη χρησιμοποιούν για να ποζάρουν, αν κρίνουμε από το «στήσιμο» των δύο κυριών στην αρχή του video για να τις απαθανατίσουν. Και το σημείο αυτό είναι προφανώς και το πιο πλεονεκτικό και χαρακτηριστικό για να αποτελέσει φόντο για τη φωτογένειά τους.
Με αυτό στο μυαλό, εικάζουμε πως σταμάτησε και το λευκό αυτοκίνητο στην απέναντι λωρίδα. Οι επιβάτες, δύο άνδρες και μία γυναίκα, έκριναν πως είναι ασφαλές να διασχίσουν το δρόμο των δύο λωρίδων, βασιζόμενοι στον έλεγχο και στην ταχύτητά τους. Μιας όμως και αυτός δεν φαίνεται ελεγχόμενης κυκλοφορίας, αλλά μάλλον περιφερειακός (όριο 90 km/h), ούτε ο έλεγχος ούτε η ταχύτητα διάσχισης στάθηκαν ικανά να τους διασφαλίσουν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!