Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
24 °C 4 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
23 °C 5 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: IAA 2017, Νέα φίρμα Exeed και μοντέλο TX από την κινεζική Chery
[Drive]: IAA 2017, Νέα φίρμα Exeed και μοντέλο TX από την κινεζική Chery

[Drive]: IAA 2017, Νέα φίρμα Exeed και μοντέλο TX από την κινεζική Chery

Η κινεζική Chery ανακοίνωσε τη δημιουργία μιας νέας φίρμας ειδικά για την Ευρώπη, την Exeed, λανσάροντας ταυτόχρονα στη Φρανκφούρτη και ως πρώτο μοντέλο ένα SUV, το TX.

To νέο Exeed TX, υπό τη μορφή πρωτοτύπου, έκανε την ευρωπαϊκή πρεμιέρα του στην ΙΑΑ 2017, στη Φρανκφούρτη, και θα είναι το πρώτο μοντέλο της θυγατρικής της Chery που θα λανσαριστεί εμπορικά στην Ευρώπη.
Ο Anning Chen, διευθύνων σύμβολυος της Chery, κατέστησε σαφή την πρόθεση της εταιρείας να έχει παρουσία σε πολλές κατηγορίες της ευρωπαϊκής αγοράς, με κύριο χαρακτηριστικό μια ευρεία γκάμα ηλεκτρικών συστημάτων κίνησης: «Όλα τα αυτοκίνητα της Chery που προορίζονται για την Ευρώπη θα διαθέτουν κορυφαία συνδεσιμότητα και δυνατότητα ισχυρής εξατομίκευσης, και όλα τους θα ευθυγραμμίζονται με τις υψηλές προδιαγραφές της ποιότητας του προϊόντος και της υπηρεσίας ύστερα από την πώληση της Chery», δήλωσε ο Chen.
To νέο Exeed TX πατά πάνω σε μια νέα αρχιτεκτονική που εξελίχτηκε ειδικά για το νέο «ευρωπαϊκό» SUV και έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει ηλεκτρικά συστήματα κίνησης. Και αυτό σημαίνει ότι το TX θα μπορεί να είναι είτε υβριδικό είτε επαναφορτιζόμενο υβριδικό είτε αμιγώς ηλεκτρικό. Η πρώτη εκδοχή του TX που θα λανσαριστεί κατά προτεραιότητα στην Ευρώπη, σύμφωνα με την Chery, θα είναι το επαναφορτιζόμενο υβριδικό μοντέλο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!