Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Γιατί να βάλεις τροχούς στο αυτοκίνητο αφού μπορείς να οδηγείς κι έτσι; [video]
[Drive]: Γιατί να βάλεις τροχούς στο αυτοκίνητο αφού μπορείς να οδηγείς κι έτσι; [video]

[Drive]: Γιατί να βάλεις τροχούς στο αυτοκίνητο αφού μπορείς να οδηγείς κι έτσι; [video]

Η ευφάνταστη αυτή κατασκευή δεν έχει καμία άλλη χρησιμότητα από το να αυξήσει την πιθανότητα να κάνεις κακό στον εαυτό και σε όποιον βρεθεί στο δρόμο σου.

Όσο εύκολος και γρήγορος τρόπος είναι για να βάλεις τη ζωή σου και τη ζωή των γύρω σε κίνδυνο, αντικαθιστώντας τους πίσω τροχούς στο αυτοκίνητό σου με ένα… γρύλο, άλλο τόσο δύσκολο είναι να σκεφτείς κάτι τόσο άπαιχτο!
Το video φαίνεται να έχει τραβηχτεί στην Κίνα και ειδικά ανάμεσα στις πόλεις Lanzhou και Dingxi, αν και είναι κάτι για το οποίο δεν παίρνουμε και όρκο –αλλά δεν έχει και μεγάλη σημασία. Εκείνο που αναρωτιόμαστε είναι «ποιο αυτοκίνητο», επειδή ψάχνουμε και δεν βλέπουμε κάτι που να δικαιολογεί με σαφήνεια τον όρο «αυτοκίνητο» για να σας είμαστε ειλικρινείς.
Αυτό που μπορούμε να δούμε όμως είναι ο «οπίσθιος νεωτερισμός», για να το προσεγγίσουμε το θέμα με μια επιστημοσύνη, σε συνδυασμό με μια αξιοσημείωτη έλλειψη αυτοσυντήρησης. Ακόμη κι αν ο τροχήλατος γρύλος είναι βιδωμένος ή συγκολλημένος στον πίσω άξονα του «οχήματος», με μια έννοια μόνιμης κατασκευής, δηλαδή, ακόμα κι έτσι η ταλάντωση με την ταχύτητα ή εα το παραμικρό αεράκι σε φέρνει μια ανάσα πριν από την καταστροφή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!