Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
18 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
17 °C 10 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Generation N: Η Nissan συνεχίζει να στηρίζει τη νέα γενιά
[Drive]: Generation N: Η Nissan συνεχίζει να στηρίζει τη νέα γενιά

[Drive]: Generation N: Η Nissan συνεχίζει να στηρίζει τη νέα γενιά

Υπάρχει μια νέα γενιά που με τη δράση, τη στάση και τις σκέψεις της αλλάζει τον κόσμο. Για τη Nissan, αυτή είναι η Generation N.

Η Nissan συνεχίζει με επιτυχία να στηρίζει νέους ανθρώπους, οι οποίοι παρά το νεαρό της ηλικίας τους έχουν ήδη καταφέρει να ξεχωρίσουν για τις καινοτόμες ιδέες και πράξεις τους.
Κάνοντας πράξη το σλόγκαν της μάρκας Innovation that Excites (Καινοτομία που Ενθουσιάζει), η καμπάνια Generation N αποτελεί μια συνεχή προσπάθεια ανάδειξης και επιβράβευσης ανθρώπων ή ομάδων, που μέσα σε ένα δύσκολο περιβάλλον, καταφέρνουν να ενθουσιάζουν, να καινοτομούν και να διακρίνονται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Η Nissan επέλεξε 19 ξεχωριστούς εκπροσώπους της Generation N, των οποίων οι μοναδικές δράσεις παρουσιάζονται μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα www.nissangenerationn.gr . Νέοι άνθρωποι που διακρίνονται για το έργο τους σε τομείς όπως η επιχειρηματικότητα, οι φυσικές επιστήμες, η ιατρική, η μηχανολογία, η κοινωνική προσφορά, ο αθλητισμός κ.α. Μέσα από 19 σύντομα video οι πρωταγωνιστές της καμπάνιας παρουσιάζουν το αντικείμενο και το όραμά τους καλώντας το κοινό να τους στηρίξει με την ψήφο τους.
Όποιος επισκέπτεται το www.nissangenerationn.gr μπορεί να ψηφίσει εκείνους που θέλει να κερδίσουν, με τη Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. να επιβραβεύει τους 10 πρώτους, δίνοντάς τους από ένα αυτοκίνητο Nissan για έναν ολόκληρο χρόνο, υποστηρίζοντας έτσι έμπρακτα το όραμά τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!