Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Φανταστείτε να σας κυνηγάει ο σερίφης Shaquille O’Neal με Charger Hellcat!…[video]
[Drive]: Φανταστείτε να σας κυνηγάει ο σερίφης Shaquille O’Neal με Charger Hellcat!…[video]

[Drive]: Φανταστείτε να σας κυνηγάει ο σερίφης Shaquille O’Neal με Charger Hellcat!…[video]

Ο πρώην σούπερσταρ του ΝΒΑ θα κάνει “Shaq Attack” στους παράνομους με ένα περιπολικό 716 ίππων.

Ο ShaquilleONealεπεκτείνει τη δραστηριότητά του στην επιβολή του νόμου, αφού ορκίστηκε αναπληρωτής σερίφης στην κομητεία Claytonτης Georgia.

Πέρα από πρώην μπασκετμπολίστας και νυν αθλητικός σχολιαστής, ο Shaq είναι επίσης επίτιμος Αναπληρωτής Σερίφης των ΗΠΑ και εφεδρικός αστυνομικός στις περιφέρειες California, Arizona και Florida, όπως γράφουν οι WashingtonTimes.

Τώρα μπορείτε να προσθέσετε στη λίστα και την Georgia, αφού ο πρώην σούπερσταρ των LALakers και MiamiHeat συναντήθηκε με τον Σερίφη VictorHill για να ορκιστεί – σε μια διαδικασία που ήταν μάλλον διαφημιστικό τέχνασμα.

Ο Σερίφης έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook:«Όταν ο θρύλος του ΝΒΑ Shaq O’Neal και ο “CRIME FIGHTER” αποφάσισαν να συνεργαστούν ως δυναμική ομάδα για να πατάξουν το έγκλημα, το ερώτημα ήταν τι τύπου περιπολικό θα ήταν αντάξιο του πιο διάσημου τώρα αναπληρωτή στο Clayton. Για να μην τον ξεπεράσει η φήμη του διαβόητου “CRIME FIGHTER” που οδηγεί τα πιο “κακά” περιπολικά, ο Shaq πρωτοτυπεί επιλέγοντας ένα Hell Cat!».

Δεν είναι ξεκάθαρο από το post σε ποιον ανήκει το Dodge Charger Hellcat , όμως στη φωτογραφία έχει πινακίδες της Florida.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!