Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Ετοιμάζεται το νέο Lexus LS
[Drive]: Ετοιμάζεται το νέο Lexus LS

[Drive]: Ετοιμάζεται το νέο Lexus LS

Η νέα ναυαρχίδα της Lexus αναμένεται στην αγορά το 2018.

Το νέο Lexus LS που θα παρουσιαστεί του χρόνου εντοπίστηκε από του φωτογράφους των άγγλων συναδέλφων μας να δοκιμάζεται επί ευρωπαϊκού εδάφους.

Παρά το έντονο μαύρο καμουφλάζ του αυτοκινήτου εξέλιξης, μπορούμε να διακρίνουμε την σιλουέτα του με τους έντονους ώμους και τις ακμές, ενώ παίρνουμε και μια μικρή ιδέα για τα πώς θα είναι τα φώτα του.

Όπως έχουμε αναφέρει και παλαιότερα, η νέα γενιά του LS θα αποτελεί την έκδοση παραγωγής του πρωτότυπου LF-LC και θα κρατήσει αρκετά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά από αυτό, αλλά σε μια πιο ήπια εκτέλεση. Πέρα από τις έντονες ακμές και την σφηνοειδή σιλουέτα, θα έχει και μεγάλη πολύγωνη μάσκα που είναι σήμα κατατεθέν των σύγχρονων Lexus.

Εκτός όμως από τις ομοιότητες στη σχεδίαση με το πρωτότυπο, το νέο LS θα είναι και ιδιαίτερα προηγμένο τεχνολογικά. Αναμένεται να διαθέτει όλα τα σύγχρονα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, και σύστημα αυτόνομης οδήγησης, ενώ οι κινητήρες θα δυναμώσουν βελτιώνοντας παράλληλα και το οικονομοτεχνικό τους προφίλ.

Όπως μας έχει ενημερώσει εδώ και λίγο καιρό η ιαπωνική εταιρεία, ετοιμάζει σύστημα με κυψέλες υδρογόνου και μάλλον θα λανσαριστεί με τη νέα γενιά του LS.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!