Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Ετοιμάζεται για ανανέωση η BMW 2 Series Coupe
[Drive]: Ετοιμάζεται για ανανέωση η BMW 2 Series Coupe

[Drive]: Ετοιμάζεται για ανανέωση η BMW 2 Series Coupe

Η BMW θα ανανεώσει το μικρότερό της κουπέ, χαρίζοντάς του μια δεύτερη νιότη.

Οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες που βλέπετε μας παρουσιάζουν μια ελαφρώς καμουφλαρισμένη Σειρά 2 κουπέ, πράγμα που σημαίνει ότι η ώρα της ανανέωσης του μοντέλου ζυγώνει.

Οι αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση του μοντέλου αναμένεται να αφορούν τα νέα πιο γωνιώδη φώτα ημέρας τύπου LED, την πλατύτερη μάσκα, τη νέα σχεδίαση των πίσω φώτων, ενώ ίσως δούμε και ελαφρώς διαφοροποιημένους σχεδιαστικά προφυλακτήρες.

Φωτογραφίες για το εσωτερικό δεν υπάρχουν, αλλά μπορούμε να διακρίνουμε ότι υπάρχει κάποιο κάλυμμα για να το προστατεύει από τα αδιάκριτα κατασκοπευτικά μάτια. Αυτό που αναμένεται να δούμε στην καμπίνα είναι μια νέα εκδοχή του συστήματος πολυμέσων iDrive, καθώς και πλουσιότερο βασικό εξοπλισμό. Βέβαια, οι αλλαγές αυτές θα υποστηριχθούν και από νέες ταπετσαρίες, που θα διαφοροποιούνται ανάλογα το επίπεδο εξοπλισμού.

Πληροφορίες για την γκάμα κινητήρων δεν υπάρχουν, αλλά αναμένεται να μην δούμε και τρομερές αλλαγές. Την βάση της βενζινοκίνητης γκάμας θα αποτελεί η έκδοση 218i με τον 3κύλινδρο 1.5 TwinPower Turbo και την αντίστοιχη πετρελαιοκίνητη η έκδοση 218d με τον 4κύλινδρο TwinPower Turbo των 2,0 λίτρων.

(Πηγή: Motor1 )

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!