Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Έρχεται BMW M2 CS με 400 άλογα
[Drive]: Έρχεται BMW M2 CS με 400 άλογα

[Drive]: Έρχεται BMW M2 CS με 400 άλογα

Όχι ότι προλάβαμε να συνηθίσουμε την κανονική BMW M2, παρόλα αυτά το εργοστάσιο ετοιμάζει ήδη μία πιο σκληροπυρηνική έκδοση.

Η BMW σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζει ένα μικρό facelift για την M2 και μία σκληροπυρηνική, ισχυρότερη και πιο συναρπαστική έκδοση.
Νωρίτερα φέτος ένα πρωτότυπο μίας Μ2 με εμφανή σημάδια από τα… αναβολικά εμφανίστηκε σε δοκιμές στο Nurburgring, ανοίγοντας την κουβέντα για την δημιουργία μίας έκδοσης CS, ειδικής δηλαδή για την πίστα.
Το Bimmerpost είναι το μεγαλύτερο forum για BMW παγκοσμίως. Το οποίο μάλιστα στο παρελθόν έχει δημοσιεύσει το video μας με την ανάβαση στο Grossglockner με τη νέα M3 . Το εργοστάσιο χρησιμοποιεί συχνά αυτό το Μέσο για να διαρρεύσει πληροφορίες για νέα μοντέλα ή να μετρήσει αντιδράσεις για πράγματα που σκοπεύει να κάνει. Ο χρήστης ynguldyn o οποίος κατά έναν μυστηριώδη τρόπο είναι τις περισσότερες φορές εξαιρετικά ακριβής στις προβλέψεις του αναφέρει ότι η M2 CS δεν θα κινείται από μία ισχυρότερη παραλλαγή του δικού της εξακύλινδρου σε σειρά με το ένα τούρμπο. Αλλά θα φορά τον biturbo εξακύλινδρο σε σειρά της Μ3 (και Μ4). Με την ισχύ μειωμένη στους 400 ίππους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!