Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Επιβολή σοβαρών περικοπών στην Audi λόγω dieselgate;
[Drive]: Επιβολή σοβαρών περικοπών στην Audi λόγω dieselgate;

[Drive]: Επιβολή σοβαρών περικοπών στην Audi λόγω dieselgate;

Σύμφωνα με έγκυρα δημοσιεύματα, τα μελλοντικά Audi πιθανώς να μη χρησιμοποιούν πλατφόρμες σχεδιασμένες in-house, ως μέρος ενός σχεδίου σοβαρών περικοπών.

Υπάρχουν πρόσφατες αναφορές του γερμανικού Τύπου που αναφέρουν ότι στο μέλλον η εταιρεία μπορεί να χάσει εντελώς τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί δικές της πλατφόρμες.
Πρόκειται για μια κίνηση που αποσκοπεί στον περιορισμό του λειτουργικού κόστους, προκειμένου ο όμιλος Volkswagen να μπορέσει να αντέξει το κόστος του diesegate.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Σχεδόν $15 δις θα κοστίσει το dieselgate στη Volkswagen
Σύμφωνα με το Γερμανικό Spiegel, ο επικεφαλής της Audi Rupert Stadler δήλωσε στην εταιρεία ότι όλες οι μελλοντικές επενδύσεις θα επανεξεταστούν εξονυχιστικά. Περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτό θα έχουμε στις 18 Νοεμβρίου οπότε και το ΔΣ της εταιρείας θα συναντηθεί προκειμένου να αποφασίσει για διάφορα θέματα.
Όπως για παράδειγμα το εάν θα προχωρήσει το νέο κέντρο δοκιμών πρόσκρουσης και μια αεροδυναμική σήραγγα. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να πάψει να χρησιμοποιείται και η πλατφόρμα MLB που χρησιμοποιείται από το Α4 και πάνω, αφού απαιτεί ειδικά κιβώτια και κινητήρες λίγο διαφορετικούς από αυτούς που χρησιμοποιούν τα άλλα μοντέλα του ομίλου Volkswagen.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!