Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
38 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
31 °C 5 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Επίσημο: Νέο Fisker Emotion με αυτονομία 640+ km
[Drive]: Επίσημο: Νέο Fisker Emotion με αυτονομία 640+ km

[Drive]: Επίσημο: Νέο Fisker Emotion με αυτονομία 640+ km

Το Emotion αποκαλύφθηκε από τον ιδρυτή της εταιρείας Henrik Fisker, με πρωτοποριακή τεχνολογία μπαταριών και 9λεπτη δυνατότητα φόρτισης.

Το FiskerEmotion θα λανσαριστεί επίσημα στις 17 Αυγούστου με αυτονομία περίπου 650 km, όπως δήλωσε ο ιδρυτής της εταιρείας HenrikFisker.
Εκτός όμως από την κορυφαία ηλεκτρική αυτονομία, το Emotion θα είναι ικανό να φορτίζει τις μπαταριές του σε χρόνο εννέα λεπτών. Αν ισχύει αυτό που ο Fisker περιγράφει ως η «απόλυτη τεχνολογία» στη βιομηχανία των συσσωρευτών, πετυχαίνοντας την υψηλότερη ενεργειακή πυκνότητα, τότε το παιχνίδι στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα αλλάζει τελείως. Και τότε οι υπόλοιποι κατασκευαστές πρέπει να πετάξουν τα δικά τους ηλεκτρικά συστήματα στο καλάθι των αχρήστων. Αλλά το Fisker Emotion εκτός από την ηλεκτρική τεχνολογία φέρνει επίσης υψηλό επίπεδο αυτονομίας στην οδήγηση και συνδεσιμότητας, απαραίτητα κομμάτια στο παζλ οδήγησης του μέλλοντος.
Εκείνο που γνωρίζουμε είναι ότι ένας αισθητήρας Lidar (Light Detection and Ranging) είναι κρυμμένος στην εμπρός κεντρική σκούρα περιοχή του αυτοκινήτου -δεν υπάρχει γρίλια μάσκας στο Emotion καθώς είναι ηλεκτρικό- ωστόσο ο Fisker δεν διευκρίνισε το επίπεδο αυτονομίας για το οποίο είναι ικανό το αυτοκίνητο. Για να δώσουμε την τάξη της εξέλιξης στο θέμα αυτό, να αναφέρουμε ότι η BMW για παράδειγμα θα λανσάρει ένα μοντέλο το 2021, που θα βρίσκεται μεταξύ των επιπέδων «τρία» και «τέσσερα», που σημαίνει ότι θα είναι ικανό να ταξιδεύει χωρίς την επέμβαση του οδηγού για αρκετή ώρα.  

Οι παλιότερες εικόνες που είχαμε δει από το FiskerEmotion αποκάλυπταν τις πόρτες-φτερά γλάρου για εμπρός.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!