Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Το ελληνικό καρτ σε διεθνείς αγώνες
[Drive]: Το ελληνικό καρτ σε διεθνείς αγώνες

[Drive]: Το ελληνικό καρτ σε διεθνείς αγώνες

Ισχυρή ελληνική παρουσία στους παγκόσμιους τελικούς των σημαντικότερων διοργανώσεων καρτ.

Μετά το τέλος των εγχώριων αγωνιστικών υποχρεώσεων πολλοί Έλληνες οδηγοί αγωνίζονται στους παγκόσμιους τελικούς των σημαντικότερων διοργανώσεων στο καρτ.
Οκτώ οδηγοί πήραν μέρος στον παγκόσμιο τελικό IAME X30 2016 στο Le Mans. Ο Δημήτρης Παπαναστασίου κέρδισε τον «μικρό» τελικό της κατηγορίας Master, η οποία έδινε το τελευταίο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Η 29η θέση ανάμεσα σε 68συμμετοχές είναι ένα αρκετά καλό αποτέλεσμα. Ο Παπαναστασίου ήταν ο μοναδικός από τους Έλληνες οδηγούς της κατηγορίας που πήρε πρόκριση για τον τελικό. Ο Δημήτρης Ζερβός και ο Αλέξανδρος Καψής τερμάτισαν στην 22η και 28η θέση στον «μικρό» τελικό, επίδοση που τους έδωσε την 55η και την 61η θέση στο σύνολο.
Ο Στράτος Γαλανόπουλος έτρεξε στην Senior, με 124 συμμετοχές και πήρε την 86η θέση και την 19η στον «μικρό» τελικό. Ο Αλέξανδρος Ντάρσυ στην κατηγορία Junior, αυτή με τον μεγαλύτερο ανταγωνισμό, τερμάτισε 17ος στον μικρό τελικό κατακτώντας την 84η θέση στην γενική κατάταξη των 130 οδηγών.
Οι οδηγοί που πέρασαν στους μεγάλους τελικούς ήταν οι Σωτηρόπουλος και Αννίβας, στην Shifter και ο Αντωνιάδης στην Super.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!