Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Δωρεάν χειμερινός έλεγχος 25 σημείων από τη Renault
[Drive]: Δωρεάν χειμερινός έλεγχος 25 σημείων από τη Renault

[Drive]: Δωρεάν χειμερινός έλεγχος 25 σημείων από τη Renault

Στο πλαίσιο των προτάσεων after sales, η Renault προσφέρει δωρεάν χειμερινό έλεγχο σε συνδυασμό με πακέτα προσφορών συντήρησης κι επισκευής.

Το πρόγραμμα Total Care της Renault είναι ουσιαστικά μια ομπρέλα προστασίας και υπηρεσιών after sales για όλους τους κατόχους των αυτοκινήτων της εταιρείας.
Σε αυτό το πλαίσιο, δίνει στους κατόχους Renault τη δυνατότητα να δεχτούν δωρεάν έλεγχο 25 σημείων στο αυτοκίνητό τους, ώστε να ενημερωθούν από το εξειδικευμένο προσωπικό για τις πιθανές ανάγκες συντήρησης κι επισκευής.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: Renault Clio 1.2 TCe
Ο έλεγχος ισχύει για όλα τα Renault ανεξαρτήτως ηλικίας και τύπου, ενώ συμπληρώνεται από πακέτα συντήρησης κι επισκευής σε προνομιακές τιμές. Βασικό είναι ότι ο πελάτης γνωρίζει εξ αρχής το ακριβές κόστος της επισκευής. Πλήρης κάλυψη υπάρχει ακόμα και για οχήματα άνω των πέντε ετών μέσω του προγράμματος Renault Total Care 5+, με πακέτα που ξεκινούν από τα 58 ευρώ (εργασία, ανταλλακτικά και Φ.Π.Α.).
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: Renault Twingo Energy 0.9 TCe
Για το δωρεάν έλεγχο αλλά και περισσότερες πληροφορίες για τα προνόμια του προγράμματος, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Επισκευαστών της Renault .

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!