Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
12 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 2 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Devel Sixteen, ο πύραυλος του Dubai [video]
[Drive]: Devel Sixteen, ο πύραυλος του Dubai [video]

[Drive]: Devel Sixteen, ο πύραυλος του Dubai [video]

Το εξωπραγματικό Devel Sixteen των 5.000 ίππων είναι ό,τι πιο γρήγορο -θεωρητικά- εμφανίστηκε στο Dubai Motor Show 2017.

Το σταντ της Devel στο DubaiMotorShow 2017 είναι από τα πιο εντυπωσιακά, με δεδομένο ότι το μεσανατολίτικο Σαλόνι Αυτοκινήτου είναι γνωστό για τα υπερβολικά και υψηλών επιδόσεων εκθέματά του.
Το Devel Sixteen όμως ανεβάζει τις προδιαγραφές του Dubai σε ένα νέο επίπεδο. Και χάρη στον YouTuber Shmee150 μπορούμε να έχουμε μια ολοκληρωμένη άποψη για την τελική εκδοχή του αυτοκινήτου που παραμένει σε επίπεδο πρωτοτύπου. Αλλά ακόμα και το κόνσεπτ παρουσιάζεται και μας προϊδεάζει πως έτσι θα είναι και η έκδοση παραγωγής: Σε τρεις εκδόσεις. Όλες τους αφορούν την ισχύ του μοτέρ και κάθε μία τους ξεχωριστά είναι ισχυρότερη από οποιοδήποτε hypercar κυκλοφορεί στην πιάτσα.

Το «βασικό» μοντέλο λοιπόν αποδίδει 2.000 άλογα από ένα μοτέρ V8 και ακολουθείται από την αγωνιστική εκδοχή του με 3.000 άλογα. Φυσικά η μεγάλη ατραξιόν είναι το 4τούρμπινο 12,3λιτρο μοτέρ V16 που είναι ακόμα πιο εστιασμένο για χρήση πίστας και αποδίδει 5.000 άλογα! Προφανώς, το hypercar της Devel έχει στόχο να ξεπεράσει τα 500 km/h που μάλλον αντί για την πίστα θα το στείλουν στα Bonneville Salt Flats για το ρεκόρ ταχύτητας στην ξηρά με αυτοκίνητο παραγωγής με κινητήρα εσωτερικής καύσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!