Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Dakar Special: Μια ανάσα από την 13η νίκη ο Peterhansel
[Drive]: Dakar Special: Μια ανάσα από την 13η νίκη ο Peterhansel

[Drive]: Dakar Special: Μια ανάσα από την 13η νίκη ο Peterhansel

Ο Loeb κέρδισε την 11η και προτελευταία Ε.Δ του Ράλι Dakar 2017, αλλά ο Stephane Peterhansel έκανε ένα σημαντικό βήμα προς τη νίκη.

Ο Sebastien Loeb πίεσε πολύ για να πάρει τη νίκη στην σημερινή 11η και προτελευταία Ε.Δ του Ράλι Dakar, ουσιαστικά η τελευταία μεγάλη και για αυτό η τελευταία του καλή ευκαιρία να ξαναπεράσει στην πρωτοπορία του αγώνα.
Θυμίζουμε ότι χθες ο Loeb κέρδισε και πάλι την ειδική, καθώς ο Peterhansel τράκαρε με αναβάτη αγωνιζόμενο ο οποίος τραυματίστηκε και περίμενε εκεί μέχρι να έρθει η ιατρική βοήθεια. Το βράδυ όμως, όταν οι διοργανωτές του έδωσαν πίσω 14 λεπτά, ο Peterhansel πήρε τη νίκη της Ε.Δ και πέρασε στην πρωτοπορία του αγώνα με έξι σχεδόν λεπτά διαφορά. Προβάδισμα το οποίο διατήρησε σήμερα, αφού έχασε μεν από τον Loeb, αλλά για λίγα δευτερόλεπτα.
Το χρονομετρημένο τμήμα της διαδρομή της Παρασκευής, San Juan – Rio Cuarto, ήταν μήκους 291 km, χωρισμένο στα δύο από μία μεγάλη ουδέτερη ζώνη. Με τυπικό «ντακαρίσιο» περιβάλλον στο πρώτο μισό και γρήγορα κομμάτια τύπου WRC στο δεύτερο. Ο Loeb ήταν 5’50” πίσω από τον Peterhansel στην αρχή της μέρας, μετά τα χθεσινά γεγονότα. Στο πρώτο κομμάτι, ως την ουδέτερη ζώνη, ο Loeb είχε εκμηδενίσει αυτή τη διαφορά, σε μόλις 4”. Αλλά στο δεύτερο κομμάτι ο Peterhansel ξανακέρδισε έδαφος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!