Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
18 °C 27 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
14 °C 2 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: BMW M Division: Γκάμα με 26 μοντέλα έως το 2020
[Drive]: BMW M Division: Γκάμα με 26 μοντέλα έως το 2020

[Drive]: BMW M Division: Γκάμα με 26 μοντέλα έως το 2020

Με την επόμενη γενιά M3/M4 να δίνει το έναυσμα, η γκάμα του M Division θα επεκταθεί σημαντικά στο άμεσο μέλλον.

Το M Division ετοιμάζεται για σοβαρότατα πιο δυναμική παρουσία στο παιχνίδι του ανταγωνισμού με τις Mercedes-AMG και την Audi Sport.
Γι’ αυτό και έχει ήδη σχεδιάσει την ανάπτυξη της γκάμας τόσο των μοντέλων M όσο και των πιο «light» M Performance, προκειμένου να συναγωνιστεί τις συνεχώς αυξανόμενες πωλήσεις των ανταγωνιστών της.
Πίσω από το συγκεκριμένο πλάνο βρίσκεται προφανώς ο 51χρονος επικεφαλής του M Division, Frank van Meel , και την έναρξή του θα σημάνει η νέα γενιά των M3 και M4. Ο van Meel δήλωσε πως καθότι η BMW έχει μια τεράστια γκάμα, οπότε υπάρχει τεράστιο πεδίοδράσης σε ό,τι έχει να κάνει και με τις σπορ εκδόσεις τους.
Γι’ αυτό και εξετάζεται συνεχώς προσεκτικά ποια μοντέλα θα μπορούσαν να πωλούνται και με το γράμμα Μ, ώστε τελικά το M Division να ξεπεράσει τις 100.000 μονάδες σε ετήσια βάση.
Αυτή τη στιγμή ο προγραμματισμός κάνει λόγο για την επίσημη παρουσίαση των νέων M3/M4 στην έκθεση της Φρανκφούρτης το 2019, έτσι ώστε μαζί με την M5 που μόλις παρουσιάστηκε να αποτελέσουν το στυλοβάτη των πωλήσεων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!