Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: H Audi κάνει teasing στο Lunar Rover quattro [video]
[Drive]: H Audi κάνει teasing στο Lunar Rover quattro [video]

[Drive]: H Audi κάνει teasing στο Lunar Rover quattro [video]

Η κατασκευάστρια από το Ingolstadt συνεργάζεται με επιστήμονες προκειμένου να κατασκευάσει ένα όχημα με το οποίο θα εξερευνηθεί εκ νέου η Σελήνη.

Η Audi έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες-teaser και ένα μικρής διάρκειας video, ανακοινώνοντας με αυτόν τον τρόπο παραπάνω πληροφορίες και λεπτομέρειες  σχετικά με την εξέλιξη του σεληνιακού οχήματος του 21ου αιώνα .
Ένα Lunar Rover με σύστημα quattro που θα είναι έτοιμο να συνδράμει οποιαδήποτε μελλοντική κοσμική αποστολή.
Σε συνεργασία με το τιμ ερευνητών -αποκαλούμενο προφανώς χιουμοριστικά-  «επιστημόνων μειωμένου ωραρίου», η Audi λέει ότι εξελίσσει το Lunarquattro της με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να μπορεί να αντεπεξέλθει στις ακραίες καταστάσεις που θα συναντήσει στην επιφάνεια της Σελήνης. Έτσι, η διαδικασία μιας τέτοια εξέλιξης περιέλαβε τους μηχανικούς ανάπτυξης σε αυτό που η Audi ονομάζει «ηλεκτρονικά υψηλών επιδόσεων».
Το σεληνιακό Rover θα διαθέτει επίσης ένα έξυπνο σύστημα AWD που θα εγγυάται ότι δεν θα κολλήσει ποτέ.
Κάνοντας χρήση νέων υλικών και αλουμινένιων εκτυπώσεων 3D, το μη επανδρωμένο σεληνιακό όχημα της Audi λέγεται ότι ζυγίζει μόλις 30 kg. Για να το προετοιμάσουν να εξερευνήσει την άγονη επιφάνεια του Φεγγαριού, οι μηχανικοί θα το στείλουν σε κάποια έρημο της Μέσης Ανατολής (δεν έχουν πει ακόμη σε ποια), προκειμένου να γίνει η προσομοίωση από δύο πρωτότυπα rover.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!