Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
27 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
20 °C 3 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Απόσυρση παλιών ντίζελ από Opel, FCA, Mercedes-Benz
[Drive]: Απόσυρση παλιών ντίζελ από Opel, FCA, Mercedes-Benz

[Drive]: Απόσυρση παλιών ντίζελ από Opel, FCA, Mercedes-Benz

Όλο και αυξάνονται οι εταιρίες που προσφέρουν ισχυρά κίνητρα αγοράς καινούργιου αυτοκινήτου στους κατόχους παλαιών ντίζελ, στη Γερμανία.

Οι κάτοχοι αυτοκινήτων με κινητήρα ντίζελ παλιάς τεχνολογίας μπορούν πλέον να αποκτήσουν ένα καινούργιο, με γενναία έκπτωση, τουλάχιστον στη Γερμανία.
Οι εταιρίες που προστέθηκαν πρόσφατα στη λίστα όσων δίνουν κίνητρα για την αντικατάσταση των παλιών, ρυπογόνων αυτοκινήτων με καινούργια, είναι η FIAT-Chrysler, η Mercedes-Benz και η Opel. Η τελευταία δίνει και τη μεγαλύτερη έκπτωση, αφού στην περίπτωση αγοράς καινούργιου Insignia Grand Sport αυτή φτάνει τα €7.000. Ακόμα και στο μικρό Karl όμως, η έκπτωση ξεκινάει από τα €1.750. Δικαίωμα σε αυτή την προσφορά έχουν όλοι οι αγοραστές που αποσύρουν ένα παλιό ντίζελ, προδιαγραφών ρύπων Euro 1 έως και Euro 4.
Στην περίπτωση της FCA, ευνοημένοι είναι όσοι έχουν αυτοκίνητα προδιαγραφών προγενέστερων τουEuro 4, ακόμα κι αν αυτά καταναλώνουν βενζίνη. Η προσφορά ισχύει για την αγορά οποιουδήποτε μοντέλου των Abarth, Alfa Romeo, FIAT (επιβατικά και επαγγελματικά) και Jeep, με την έκπτωση να φτάνει ως τα €6.500, αναλόγως αυτοκινήτου. Έχει τεθεί όμως μία ημερομηνία λήξης της προσφοράς, στις 30 Σεπτεμβρίου.
Η Mercedes-Benz κάνει μια μικρότερη έκπτωση, η οποία ξεκινάει από τα €1.000 στην περίπτωση αγοράς ηλεκτρικού smart και φτάνει τα €2.000 για κάποιο από τα υβριδικά ή ντίζελ μοντέλα της εταιρίας, όμως προσφέρει επιπλέον αποζημίωση, ανάλογη με την εμπορική αξία του αυτοκινήτου που αποσύρεται.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!