Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
11 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
10 °C 5 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Αποκάλυψη: Αυτό είναι το νέο Citroën Berlingo
[Drive]: Αποκάλυψη: Αυτό είναι το νέο Citroën Berlingo

[Drive]: Αποκάλυψη: Αυτό είναι το νέο Citroën Berlingo

Νέοι κινητήρες, ανανεωμένη σχεδίαση, πρακτικότητα και δύο εκδόσεις με διαφορετικό μήκος αμαξώματος.

Το Citroën Berlingo είναι το πιο δημοφιλές μοντέλο της μάρκας ύστερα από το C3 και βέβαια ανήκει στην κατηγορία των MPV που μπορεί να «χάνει» από αυτήν των SUV, αλλά ακόμη είναι ψηλά στις προτιμήσεις όσων αποζητούν χώρους και πρακτικότητα.

Στο πλαίσιο της ανανέωσης λοιπόν της γκάμας της και ενόψει του Σαλονιού της Γενεύης, η Citroën παρουσιάζει το νέο Berlingo που πατά πάνω στην πλατφόρμα EMP2 στην οποίο βασίζονται και πολλά άλλα αυτοκίνητα του group PSA.

Σχεδιαστικά το νέο Berlingo δανείζεται στοιχεία από άλλα μοντέλα της μάρκας με χαρακτηριστική τη νέα μάσκα, την πλήρως ανανεωμένη καμπίνα, αλλά και τα γνωστά μας airbumps στο πλάι που για πρώτη φορά είδαμε στο Cactus . Αξίζει εδώ να σημειώσουμε πως οι πίσω πόρτες είναι συρόμενες υπογραμμίζοντας την πρακτικότητα μέσω της εύκολης πρόσβασης στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Μια άλλη καινοτομία είναι η διάθεση του Berlingo σε δύο εκδόσεις που έχουν να κάνουν με τη μήκος του αμαξώματος. Η μικρότερη έχει το χαρακτηριστικό γράμμα «Μ» και έχει μήκος 4,4 μέτρα και η μεγαλύτερη ακούει στο όνομα «XL» και έχει μήκος 4,75 μέτρα. Αμφότερες είναι 5θυρες και 7θέσιες.

Στην έκδοση «Μ» το ωφέλιμο μήκος φόρτωσης είναι 2,7 μέτρα με τον χώρο των αποσκευών να φτάνει τα 775 λίτρα (με τα καθίσματα σε 5θέσια διάταξη), χώρος που είναι κατά 100 λίτρα μεγαλύτερος από την προηγούμενη έκδοση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!