Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Ανάβαση Πλατάνι (Πιτίτσα) 2016: Αποτελέσματα
[Drive]: Ανάβαση Πλατάνι (Πιτίτσα) 2016: Αποτελέσματα

[Drive]: Ανάβαση Πλατάνι (Πιτίτσα) 2016: Αποτελέσματα

Η φετινή Ανάβαση στην αγαπημένη διαδρομή της Πιτίτσας ολοκληρώθηκε με τον Α. Τσούλο να πετυχαίνει τον απόλυτο χρόνο ημέρας.

Η αυλαία του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων έπεσε στην περιοχή της Αχαΐας, με έντονο συναγωνισμό και πολύ θέαμα.
Η Ανάβαση Πλατάνι (Πιτίτσα) 2016, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, αποτέλεσε τον 8ο και τελευταίο γύρο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων, ενώ ταυτόχρονα ήταν ο 5ος και επίσης τελευταίος αγώνας του Κυπέλλου Αναβάσεων Ν. Ελλάδας. Τη διοργάνωση ανέλαβε το Αθλητικό Σωματείο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών (Α.Ο.Π.) στη γνωστή και αγαπημένη διαδρομή μήκους 3 km, η οποία απέχει μόλις 8 km από την Πάτρα, κι έτσι προσέλκυσε πολλούς θεατές.
Η αφετηρία του αγώνα στήθηκε στο χωριό Πλατάνι. Οι Οργανωτές φρόντισαν ώστε η ιστορική και αγαπημένη διαδρομή να αποκτήσει νέο ασφαλτοτάπητα, γεγονός που βοήθησε τις προσπάθειες των οδηγών. Ο αποχαιρετισμός της φετινής χρονιάς για το Πρωτάθλημα Αναβάσεων ήταν εντυπωσιακός, με 94 οδηγούς να δηλώνουν «παρών». Αριθμός που αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία από τη στιγμή που οι περισσότεροι τίτλοι είχαν κριθεί, δείχνοντας έτσι τη δυναμική των Αναβάσεων, αλλά και εν προκειμένω, της συγκεκριμένης διαδρομής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!