Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Ανάκληση Toyota για προληπτικό έλεγχο αερόσακων
[Drive]: Ανάκληση Toyota για προληπτικό έλεγχο αερόσακων

[Drive]: Ανάκληση Toyota για προληπτικό έλεγχο αερόσακων

Ξεκινάει προληπτικός έλεγχος που έχει να κάνει με τους αερόσακους σε συνολικά 57.834 Yaris, Hilux, Auris και Corolla.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας, η Toyota Ελλάς Α.Β.Ε.Ε. εκτελεί δύο προγράμματα προληπτικού ελέγχου που σχετίζονται με τους αερόσακους.
Ο πρώτος αφορά στον αερόσακο του οδηγού σε 15.074Yaris και Hilux, που έχουν κατασκευαστεί από 08/2011 έως και 12/2014. Ο δεύτερος, έχει να κάνει με τον αερόσακο συνοδηγού σε 42.760Yaris, Auris και Corolla, τα οποία είναι κατασκευής από 10/2006 έως 07/2011.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Takata: Οι ανακλήσεις για τους αερόσακους αγγίζουν τα 118,5 εκατ.
Όλα τα αυτοκίνητα έχουν πυροκροτητές Takata που χρησιμοποιούν σταθεροποιημένο νιτρικό αμμώνιο, το οποίο μπορεί να παρουσιάσει ελαττωματική συμπεριφορά. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να προκαλέσει την εκτόξευση μεταλλικών θραυσμάτων στην καμπίνα του αυτοκινήτου, με κίνδυνο τραυματισμού.
Μέχρι στιγμής πάντως, δεν έχει αναφερθεί κανένα τέτοιο περιστατικό στη χώρα μας. Οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων θα ειδοποιηθούν εγγράφως μέσω επιστολής ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Toyota , για να γίνει ο έλεγχος και η αντικατάσταση του εξαρτήματος χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: Toyota Hilux Double Cab 2.4 150 PS
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι ιδιοκτήτες παρακαλούνται να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Toyota, στο τηλέφωνο 210 2808222, από τις 09.00 π.μ. έως και τις 17.00 μμ.
(Πηγή: Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας )

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!