Δευτέρα, 1 Μαΐου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Alonso: «Θα έχουμε δύσκολο σαββατοκύριακο»
[Drive]: Alonso: «Θα έχουμε δύσκολο σαββατοκύριακο»

[Drive]: Alonso: «Θα έχουμε δύσκολο σαββατοκύριακο»

Ο Ισπανός προετοιμάζεται για ένα δύσκολο τριήμερο στην Αυστραλία, παρά τις ελπίδες της Honda ότι έχει κάνει πρόοδο.

Ο Fernando Alonso είχε μια εφιαλτική περίοδο δοκιμών εξέλιξης, καθώς η McLaren ταλαιπωρήθηκε από την έλλειψη αξιοπιστίας αλλά και δύναμης της κινητήριας μονάδας Honda.

Ο Ισπανός δεν τρέφει αυταπάτες ότι τα πράγματα θα έχουν αλλάξει σημαντικά όταν ξεκινήσει η αγωνιστική σεζόν, την ερχόμενη Παρασκευή στη Μελβούρνη.

«Μετά από δύο δύσκολες εβδομάδες δοκιμών, είμαστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο σαββατοκύριακο στη Μελβούρνη», δήλωσε ο Alonso. «Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό με αυτά που έχουμε. Γίνεται πολλή δουλειά και μεγάλη συνεργασία μέσα στην ομάδα, αλλά η έλλειψη χρόνου πριν τον πρώτο αγώνα σημαίνει ότι έχουμε λιγότερες εναλλακτικές για μεγάλες αλλαγές.

«Το πρώτο βήμα θα είναι να δουλέψουμε πάνω στην αξιοπιστία, πριν κάνουμε οποιεσδήποτε  υποθέσεις ή προβλέψεις για τις επιδόσεις. Και θα προσπαθήσουμε να ευχαριστηθούμε το τριήμερο όσο περισσότερο μπορούμε».

Η ΠΡΟΟΔΟΣ ΤΗΣ HONDA
Η Honda επικεντρώθηκε στην αξιοπιστία μετά τα προβλήματα στις δοκιμές, αλλά παράλληλα εργάστηκε για να βελτιώσει τη χαρτογράφηση (ηλεκτρονική ρύθμιση) του κινητήρα της πριν τον πρώτο αγώνα.

Έγινε γνωστό ότι προβλήματα στη χαρτογράφηση ήταν η βασική αιτία για τους κραδασμούς που οδήγησαν σε βλάβες κατά τις δοκιμές της Βαρκελώνης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!