Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Αλεξίπτωτο πλαγιάς με τη βοήθεια της Volvo Trucks [video]
[Drive]: Αλεξίπτωτο πλαγιάς με τη βοήθεια της Volvo Trucks [video]

[Drive]: Αλεξίπτωτο πλαγιάς με τη βοήθεια της Volvo Trucks [video]

Μετά από τη διαφήμιση με τον Jean Claude Van Damme που είχε συζητηθεί πολύ, η Volvo Trucks επιστρέφει με τη χαμηλή πτήση ενός αλεξίπτωτου πλαγιάς.

Η διαφήμιση της Volvo Trucks με το επικό σπαγκάτο του Jean Claude Van Damme διαδόθηκε όσο λίγες και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για διάφορα memes και παρωδίες.
Δεν ξέρουμε αν η νέα διαφήμιση της σουηδικής εταιρίας με τίτλο The Flying Passenger θα γνωρίσει αντίστοιχη επιτυχία, όμως είναι αντίστοιχα εντυπωσιακή. Σε αυτήν, η οδηγός μιας νταλίκας της Volvo ενημερώνεται ότι πρέπει να παραλάβει από τον δρόμο έναν paraglider, δηλαδή έναν πιλότο αλεξίπτωτου πλαγιάς. Το ρήμα pick up όμως έχει διπλή σημασία, αφού στα αυτοκίνητα χρησιμοποιείται για την παραλαβή και μεταφορά κάποιου επιβάτη, ενώ στο paragliding για την ανύψωση.
Έτσι, ο άνθρωπος τον οποίο παραλαμβάνει η οδηγός δεν κάθεται στο κάθισμα του συνοδηγού, αλλά… δένεται πίσω από την νταλίκα και αυτή τον τραβάει με αρκετή ταχύτητα, έτσι ώστε να πετάει σε ικανοποιητικό ύψος. Η διαδρομή δυσκολεύει λόγω της κλίσης του δρόμου, ενώ στην πορεία συναντούν και ένα τρακτέρ στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας, όμως ο τράκτορας της Volvo συνεχίζει να διατηρεί την απαιτούμενη ταχύτητα χωρίς πρόβλημα. Ακόμα κι όταν στο δρόμο τους εμφανίζεται μια γέφυρα, η νταλίκα μειώνει την ταχύτητά της τόσο όσο χρειάζεται, έτσι ώστε το αλεξίπτωτο πλαγιάς να περάσει από κάτω της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!