Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Άγριος καυγάς γυναικών οδηγών καταλήγει σε μονομαχία… συγκρουόμενων! [video]
[Drive]: Άγριος καυγάς γυναικών οδηγών καταλήγει σε μονομαχία… συγκρουόμενων! [video]

[Drive]: Άγριος καυγάς γυναικών οδηγών καταλήγει σε μονομαχία… συγκρουόμενων! [video]

Δυο γυναίκες έρχονται στα χέρια για μια θέση πάρκινγκ και η μονομαχία συνεχίζεται με τα αυτοκίνητα!

Οι αρσενικοί σκύλοι είναι πάντα έτοιμοι για καυγά, όμως οι ζωόφιλοι λένε ότι αν πιαστούν δυο σκύλες, τα πράγματα είναι πολύ πιο άγρια.

Κάτι ανάλογο φαίνεται πως ισχύει και για τους ανθρώπους. Στη συντριπτική τους πλειονότητα, τα βιντεάκια με καυγάδες οδηγών έχουν ως πρωταγωνιστές άντρες. Λογικό, αφού μιλάει η τεστοστερόνη. Στο συγκεκριμένο video όμως πρωταγωνιστούν γυναίκες και η κατάσταση κλιμακώνεται πέρα από κάθε φαντασία.

Το συμβάν έγινε κάπου στο νότιο Los Angeles. Η αιτία μάλλον ήταν μια θέση παρκαρίσματος ή κάτι τέτοιο. Ό,τι και να ήταν, η οδηγός του Toyota ήρθε στα χέρια με τη συνοδηγό της BMW. Κι αυτή την έριξε κάτω και την κλοτσούσε με μίσος.

Τις χώρισαν, αλλά η οδηγός του Toyota ήταν έξω φρενών. Χτύπησε την άλλη μέσα από το παράθυρο, και όταν την έβαλαν σπρώχνοντας στο αυτοκίνητό της, ξεκίνησε και τράκαρε την πόρτα της BMW, σχεδόν ξεκολλώντας την. Δεν αρκέστηκε όμως σ’ αυτό, έκανε μανούβρα, πήρε φόρα και ξανατράκαρε την Χ3. Πολλές φορές. Κι όταν η οδηγός της BMW αποφάσισε να φύγει για να γλιτώσει, η λυσσασμένη αντίπαλός της δεν την άφησε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!