Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
20 °C 11 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Drive]: Αυτή είναι η μοναδική στον κόσμο ψησταριά Porsche [video]
[Drive]: Αυτή είναι η μοναδική στον κόσμο ψησταριά Porsche [video]

[Drive]: Αυτή είναι η μοναδική στον κόσμο ψησταριά Porsche [video]

Μπάρμπεκιου από την Porsche; Όχι! Πρόκειται απλώς για μια ψησταριά σχεδιασμένη από την Porsche Design!

Κοιτάξτε την καλά. Είναι η Porsche Design X-Series.Και βρίσκεται στην αγορά εδώ και πέντε χρόνια. Απλώς εμείς την ανακαλύψαμε αργοπορημένα.
Αυτή το υπέροχο κομμάτι από ανοξείδωτο χάλυβα, λοιπόν, χρησιμοποιεί υπέρυθρους καυστήρες που τροφοδοτούνται με προπάνιο, υποσχόμενος ελάχιστο καπνό και φλόγες και μέγιστη ισχύ φωτιάς.
Και σύμφωνα με το Gadget Review , το κάνει όλα αυτά ενώ καταναλώνει έως 80% λιγότερο «καύσιμο» από ένα παραδοσιακό γκριλ προπανίου. Και θα πρέπει να είναι καλό: ΟInternet Gardener αναφέρει ότι η σειρά Χ ξεκινά από τις £6.999 ή σχεδόν €7.960 με τις σημερινές συναλλαγματικές ισοτιμίες.
Ας δούμε λοιπόν τις τεχνικές προδιαγραφές της…

Οπότε, τεχνικά, δεν πρόκειται για ένα προϊόν της Porsche: Η Porsche Design ιδρύθηκε από τον Ferdinand Alexander Porsche, σχεδιαστή της αρχικής 911 και γιού του ιδρυτή της αυτοκινητοβιομηχανίας, το 1972. Με ειδίκευση στα αξεσουάρlifestyle, η Porsche Design ανήκε εν μέρει στην οικογενειακή εταιρείαεπενδύσεων των Porsche, μέχρι νωρίτερα φέτος, οπότε και έγινε μια κατά 100% θυγατρική της αυτοκινητοβιομηχανίας.
Για την X-Series υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια. Ενώ η ψησταριά σχεδιάστηκε από την Porsche Design, στην πραγματικότητα κατασκευάζεται από τον Ευρωπαίο κατασκευαστή ψησταριών, Grandhall.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DRIVE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!