Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: Το Viber παρουσιάζει το νέο χαρακτηριστικό Create a Sticker (Δημιουργία αυτοκόλλητων)!
[Digital Life]: Το Viber παρουσιάζει το νέο χαρακτηριστικό Create a Sticker (Δημιουργία αυτοκόλλητων)!

[Digital Life]: Το Viber παρουσιάζει το νέο χαρακτηριστικό Create a Sticker (Δημιουργία αυτοκόλλητων)!

Το Viber, μiα από τις κορυφαίες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων στον κόσμο, παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο χαρακτηριστικό “Create a Sticker” (Δημιούργησε ένα Αυτοκόλλητο), που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να σχεδιάζουν και να δημιουργούν τα δικά τους προσωποποιημένα αυτοκόλλητα ή πακέτα αυτοκόλλητων. Οι χρήστες μπορούν τώρα να εκφράζουν το μήνυμά τους μέσα από τις δικές τους δημιουργίες.

Μέχρι σήμερα, το Viber έχει λανσάρει χιλιάδες πακέτα αυτοκόλλητων που οι χρήστες μοιράστηκαν μεταξύ τους περισσότερες από 30 δισεκατομμύρια φορές τον προηγούμενο χρόνο. Το Viber δίνει τώρα τη δυνατότητα στους χρήστες του να εκφράσουν ό,τι επιθυμούν με τα δικά τους αυτοκόλλητα. Οι χρήστες μπορούν για παράδειγμα να δημιουργούν αυτοκόλλητα που να απεικονίζουν τους ίδιους και τους φίλους τους, είτε τα κατοικίδια τους ή ακόμα και ένα ολοκληρωμένο πακέτο αυτοκόλλητων αφιερωμένο σε ένα επερχόμενο μεγάλο event. Οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή σας και θέλετε να το μοιραστείτε με φίλους, μπορείτε τώρα να το αποτυπώσετε δημιουργικά σε ένα αυτοκόλλητο και να το στείλετε στις επαφές σας.

Οι χρήστες θα μπορούν να δημιουργούν έως και 24 αυτοκόλλητα ανά πακέτο με τις εξής διαδικασίες:

1. Aπό το μενού Sticker creator (Δημιουργία Αυτοκόλλητων) στο Sticker Market (Aγορά Αυτοκόλλητων).

2. Από το sticker menu μέσα σε μια οποιαδήποτε συνομιλία.

3. Τραβώντας μια φωτογραφία και σχηματοποιώντας την άμεσα σε μορφή αυτοκόλλητου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!