Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: TCL LINKHUB Wifi Mesh AC1200: Η λύση Wi-Fi επόμενης γενιάς
[Digital Life]: TCL LINKHUB Wifi Mesh AC1200: Η λύση Wi-Fi επόμενης γενιάς

[Digital Life]: TCL LINKHUB Wifi Mesh AC1200: Η λύση Wi-Fi επόμενης γενιάς

Το σύστημα LINKHUB Wi-Fi Mesh της TCL είναι μια λύση επόμενης γενιάς Wi-Fi για ολόκληρο το σπίτι, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν video streaming 4K/8K, παιχνίδια και εργασίες σε όλο το σπίτι χωρίς προβλήματα, με εξαιρετικά γρήγορη και σταθερή σύνδεση Wi-Fi, εξαλείφοντας τις νεκρές ζώνες του Wi-Fi σε κάθε δωμάτιο.

Το Wi-Fi Mesh LINKHUB μπορεί να λειτουργήσει με το υπάρχον modem σας και να επεκτείνει άψογα την κάλυψη του Wi-Fi. Επίσης, το Wi-Fi Mesh LINKHUB μπορεί να συνδεθεί στο modem σας και τα πρόσθετα routers Mesh να επεκτείνουν το δίκτυό σας σε κάθε γωνιά του δωματίου. Ένα σύνολο τριών routers Mesh μπορεί να παρέχουν κάλυψη Wi-Fi σε έως 450m2 και να υποστηρίζουν περισσότερες από 90 συσκευές με ισχυρή σύνδεση Wi-Fi. Με μέγιστο αριθμό εννέα routers Mesh, το σύστημα Wi-Fi καλύπτει έως και 1.350 m2, καθιστώντας το την ιδανική επιλογή για μικρές επιχειρήσεις ή ξενοδοχεία.

Σε αντίθεση με μια απλή επέκταση Wi-Fi, το LINKHUB Wi-Fi Mesh απαιτεί μόνο ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης για ολόκληρο το πακέτο. Εν τω μεταξύ, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από οποιαδήποτε μονάδα του συστήματος router Mesh, ανάλογα με το μέγεθος και τη διάταξη του σπιτιού τους, απολαμβάνοντας τις αυτόματες ρυθμίσεις συγχρονισμού μέσα σε ολόκληρο το πακέτο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!