Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: Ο Steve Kondik αναφέρεται εκτενώς, από τη δική του οπτική, στα προβλήματα της Cyanogen
[Digital Life]: Ο Steve Kondik αναφέρεται εκτενώς, από τη δική του οπτική, στα προβλήματα της Cyanogen

[Digital Life]: Ο Steve Kondik αναφέρεται εκτενώς, από τη δική του οπτική, στα προβλήματα της Cyanogen

Ο Steve Kondik, συνιδρυτής της Cyanogen δημοσίευσε πρόσφατα ένα άρθρο το οποίο αναφέρεται στην κατάσταση που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η εταιρεία, με το πρόσφατο κλείσιμο των γραφείων στο Σιάτλ των ΗΠΑ και την απόλυση του μεγαλύτερου μέρους του εργατικού δυναμικού. Αναλύει ποιες ήταν οι αιτίες που οδήγησαν την εταιρεία σε αυτή τη δυσχερή θέση και τι επιφυλάσσει το μέλλον.

«Ιδρύσαμε την εταιρεία, με σκοπό να φέρουμε τις CyanogenMod ROMs σε όλο και περισσότερες συσκευές σε παγκόσμιο επίπεδο. Προσέλαβα όλους όσους γνώριζα ο ίδιος και αρκετά γνωστά άτομα στο χώρο, εγκατασταθήκαμε στο Σιάτλ και ξεκινήσαμε την εντατική εργασία μας πάνω στο λογισμικό. Σταδιακά, καταφέραμε να σημειώσουμε τις πρώτες επιτυχίες μας. Δυστυχώς, από τη στιγμή που αρχίσαμε να έχουμε κάποια επιτυχία, ο Kirt McMaster, άρχισε να διαφωνεί για το γεγονός πως δραστηριοποιούμασταν χωρίς να έχουμε κάποιο όραμα. Και εδώ είναι το σημείο στο οποίο υπογράφηκαν κάποιες κακές επιχειρηματικές συμφωνίες. Με το να είμαι δεύτερος στην ιεραρχία, το μόνο που μπορούσα να κάνω είναι να προσπαθήσω να το σταματήσω».

Ο Kirt McMaster έχει δεχθεί πολλές φορές έντονες κριτικές εξαιτίας ορισμένων δηλώσεών του που είχαν προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, με την πιο χαρακτηριστική να είναι: «Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το Android μακριά από την Google».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!