Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: Στα 3.8 δισ. δολάρια εκτιμώνται τα έσοδα της Google από τα Pixel smartphones την επόμενη χρονιά
[Digital Life]: Στα 3.8 δισ. δολάρια εκτιμώνται τα έσοδα της Google από τα Pixel smartphones την επόμενη χρονιά

[Digital Life]: Στα 3.8 δισ. δολάρια εκτιμώνται τα έσοδα της Google από τα Pixel smartphones την επόμενη χρονιά

Αναλυτές της Morgan Stanley εκτιμούν ότι τα έσοδα της Google το επόμενο έτος από τις πωλήσεις των Pixel smartphones θα διαμορφωθούν στα 3,8 δισεκατομμύρια δολάρια. Πρόκειται για τα πρώτα smartphones τα οποία έχουν σχεδιαστεί από την ίδια την Google (με την κατασκευή βέβαια να έχει αναλάβει η HTC).

Η Morgan Stanley υποστηρίζει ότι τα έσοδα θα προκύψουν αν η εταιρεία καταφέρει να διαθέσει 5 έως 6 εκατομμύρια μονάδες μέσα στο 2017.

Για το τέταρτο οικονομικό τρίμηνο του 2016, το οποίο περιλαμβάνει και την περίοδο των Χριστουγεννιάτικων διακοπών, η Morgan Stanley αναμένει ότι θα πουληθούν περίπου 3 εκατομμύρια Pixel smartphones με τα έσοδα να διαμορφώνονται στα 2 δισεκατομμύρια δολάρια για το τρίμηνο αυτό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα ακριβότερα υλικά που χρησιμοποιεί η Google στην κατασκευή των smartphones έχουν ως αποτέλεσμα να αποδίδουν στην εταιρεία κέρδος της τάξης του 50% σε σχέση με αυτό που αποδίδει ένα iPhone στην Apple. Τα Pixel smartphones προσφέρουν στην εταιρεία μικτό περιθώριο κέρδους της τάξης του 22% ως 25%, ανάλογα με το μοντέλο.

Η Morgan Stanley υποστηρίζει πως τα Pixel smartphones θα κλείσουν την ψαλίδα που θέλει τους iOS χρήστες να ξοδεύουν περισσότερα χρήματα για εφαρμογές σε σχέση με εκείνους που βρίσκονται στο Android.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!