Κυριακή, 20 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
33 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
26 °C 2 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: SpeedTest: Αυτές είναι οι χώρες με το γρηγορότερο Internet. Απρόσμενα ψηλά η Ελλάδα σε ταχύτητες mobile Internet!
[Digital Life]: SpeedTest: Αυτές είναι οι χώρες με το γρηγορότερο Internet. Απρόσμενα ψηλά η Ελλάδα σε ταχύτητες mobile Internet!

[Digital Life]: SpeedTest: Αυτές είναι οι χώρες με το γρηγορότερο Internet. Απρόσμενα ψηλά η Ελλάδα σε ταχύτητες mobile Internet!

Το δημοφιλές SpeedTest ξεκίνησε να δημοσιεύει μηνιαίες κατατάξεις όσον αφορά τις ταχύτητες Internet σε όλο τον κόσμο. Τα δύο charts αφορούν συνδέσεις mobile & fixed broadband αντίστοιχα και μας εκπλήσσουν (ευχάριστα), στην πρώτη περίπτωση, με τη θέση της Ελλάδας, όχι όμως και στη δεύτερη.

Το Speedtest Global Index συγκεντρώνει δεδομένα από τα δισεκατομμύρια των δοκιμών που εκτελούν οι καταναλωτές στην υπηρεσία και παρουσιάζει ταχύτητες τόσο στις mobile όσο και σταθερές ευρυζωνικές συνδέσεις από όλο τον κόσμο. Θα ενημερώνεται μάλιστα κάθε μήνα.

Στις mobile συνδέσεις η χώρα μας εκπλήσσει, λοιπόν, με την κατάταξή της στην 17η θέση της λίστας, με μέσο όρο 32,53 Mbps download. Στην πρώτη πεντάδα βρίσκονται η Νορβηγία, η Ολλανδία, η Ουγγαρία, η Σιγκαπούρη και η Μάλτα.

Στο κομμάτι των σταθερών ευρυζωνικών συνδέσεων όμως, η χώρα μας παραμένει πολύ χαμηλά, στην 92η θέση με 12,66 Mbps download. Εδώ, στην πρώτη πεντάδα βρίσκονται οι Σιγκαπούρη, Νότια Κορέα, Χονγκ Κονγκ, Ισλανδία και Ρουμανία.

Δείτε αναλυτικά τα charts για τον Ιούλιο του 2017 

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!