Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: Σειρά Οικιακών Συσκευών BESPOKE από τη Samsung στην IFA 2019 για έναν μοντέρνο τρόπο ζωής
[Digital Life]: Σειρά Οικιακών Συσκευών BESPOKE από τη Samsung στην IFA 2019 για έναν μοντέρνο τρόπο ζωής

[Digital Life]: Σειρά Οικιακών Συσκευών BESPOKE από τη Samsung στην IFA 2019 για έναν μοντέρνο τρόπο ζωής

Καθώς η διακόσμηση του σπιτιού και η επιλογή οικιακών συσκευών είναι αλληλένδετες στο σύγχρονο lifestyle, η Samsung δημιουργεί ακόμα περισσότερες προσαρμόσιμες οικιακές λύσεις για να ικανοποιήσει κάθε καταναλωτή, τις οποίες παρουσιάζει στην IFA 2019.

Σε αυτό το πλαίσιο, η πρωτοποριακή σειρά ψυγείων BESPOKE της Samsung έρχεται στην Ευρώπη. Σχεδιασμένα ως αρθρωτές μονάδες, τα ψυγεία ταιριάζουν σε κάθε χώρο και είναι διαθέσιμα σε πολλά διαφορετικά μεγέθη, με συσκευές που διαθέτουν από μία ως τέσσερις πόρτες.

Για εκείνους τους χρήστες που αναζητούν ακόμα περισσότερα από την κουζίνα τους, η Samsung ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου πολύ-λειτουργικού φούρνου ατμού Dual Cook. Σχεδιασμένο για να ταιριάζει σε όλα τα στιλ Ευρωπαϊκών κουζινών, ο νέος φούρνος ατμού Dual Cook Steam έχει εκπληκτική εμφάνιση. Η προετοιμασία γευμάτωνγίνεται ευκολότερη και εξυπνότερη με 8 διαφορετικές επιλογές μαγειρέματος, διαθέσιμες μέσω της εφαρμογής Steam Assisted Cooking, για νέους τρόπους προετοιμασίας υγιεινών και απολαυστικών γευμάτων.

Οι καινοτομίες κουζίνας της Samsung έχουν συμβάλλει ήδη στη μείωση του επιπέδου παραγωγής οικιακών απορριμμάτων. Η εταιρεία ανακοίνωσε στην IFA 2019 ένα στενότερο πλαίσιο συνεργασίας με την Whisk, εταιρεία ανάπτυξης έξυπνης πλατφόρμας τροφίμων. Με την ενσωμάτωσή της Whisk στις εφαρμογές των οικιακών συσκευών της Samsung, όπως για παράδειγμα στις έξυπνες λίστες για ψώνια των ψυγείων Family Hub, οι Samsung και Whisk δημιουργούν μια πιο διασκεδαστική και οικολογική εμπειρία μαγειρέματος για όλη την οικογένεια.

Ταυτόχρονα, η Samsung εστιάζει στην παροχή προϊόντων που ταιριάζουν στον σύγχρονο τρόπο ζωής των καταναλωτών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!