Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: Samsung: Ζητά από προμηθευτές να αποφύγουν τις διαρροές για το Galaxy S8
[Digital Life]: Samsung: Ζητά από προμηθευτές να αποφύγουν τις διαρροές για το Galaxy S8

[Digital Life]: Samsung: Ζητά από προμηθευτές να αποφύγουν τις διαρροές για το Galaxy S8

Με το Galaxy Note 7 και το φιάσκο των συνεχών αναφλέξεων να έχει επηρεάσει σημαντικά τη φήμη της Samsung και τα έσοδά της, η εταιρεία προσπαθεί να συνέλθει από το πρόσφατο αυτό «σοκ» και εναποθέτει όλες τις ελπίδες της στο Galaxy S8. Ήδη, έχουν κυκλοφορήσει κάποιες πρώιμες φήμες για τη συσκευή αυτή, αλλά φαίνεται ότι ηγετικά στελέχη της εταιρείας καταβάλλουν κάθε προσπάθεια, προκειμένου να περιοριστούν μελλοντικές διαρροές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στελέχη της Samsung απαιτούν από εργαζόμενους και τρίτους προμηθευτές να μην προβούν σε διαρροές όσον αφορά τα Galaxy S8. Σε emails που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, η εταιρεία ζητά από το προσωπικό να ακολουθούν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφαλείας. Ας δούμε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα.

«Η διαρροή απόρρητων στοιχείων που αφορά τις επιχειρησιακές μας δραστηριότητες ενέχει μη αναστρέψιμες επιπτώσεις, ιδίως οικονομικού χαρακτήρα και μπορεί να οδηγήσουν στην ακύρωση συμφωνιών και στην απώλεια της εμπιστοσύνης».

Παλαιότερα, οι κατασκευαστές μπορούσαν να προστατευθούν από διαρροές σε ικανοποιητικό επίπεδο, με αποτέλεσμα τα χαρακτηριστικά των επερχόμενων συσκευών να γίνονται γνωστά την ημέρα της παρουσίασης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!