Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: H Samsung Παρουσιάζει το Galaxy XCover Pro: Ένα Κομψό και Ανθεκτικό Smartphone Επαγγελματικής Χρήσης
[Digital Life]: H Samsung Παρουσιάζει το Galaxy XCover Pro: Ένα Κομψό και Ανθεκτικό Smartphone Επαγγελματικής Χρήσης

[Digital Life]: H Samsung Παρουσιάζει το Galaxy XCover Pro: Ένα Κομψό και Ανθεκτικό Smartphone Επαγγελματικής Χρήσης

Η Samsung αποκάλυψε το νέο Galaxy XCover Pro, ένα smartphone που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε για χρήση από επαγγελματίες. Το Galaxy XCover Pro επαναπροσδιορίζει εξ ολοκλήρου τις λύσεις smartphone για επιχειρήσεις, καθώς πρόκειται για μια ανθεκτική αλλά κομψή συσκευή, που ανταποκρίνεται αποτελεσματικά τόσο σε ακραίες συνθήκες εργασίας, όσο και στις απαιτήσεις της καθημερινότητας.

Το Galaxy XCover Pro διαθέτει τα κορυφαία χαρακτηριστικά γνωρίσματα των Galaxy smartphones της Samsung, μεταξύ των οποίων μια εντυπωσιακή οθόνη, μπαταρία μεγάλης διάρκειας και προστασία από την πλατφόρμα ασφαλείας Samsung Knox. Επιπλέον, η συσκευή έχει ενισχυθεί από τις μοναδικές λύσεις κινητών συσκευών, που έχουν αναπτυχθεί από συνεργάτες της Samsung, καθιστώντας εφικτή τη χρήση σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών περιστάσεων, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας ενσωμάτωσης της νέας λειτουργίας ασύρματου στο Microsoft Teams .

Μια Ανθεκτική και Κομψή Συσκευή

Με το Galaxy XCover Pro, η Samsung προσφέρει μια νέα συσκευή βελτιστοποιημένη για χρήση από επαγγελματίες ενός μεγάλου εύρους βιομηχανιών, όπως το λιανεμπόριο, οι κατασκευαστικές μονάδες, ο ιατροφαρμακευτικός κλάδος και οι εταιρίες μεταφορών και logistics. Το Galaxy XCover Pro προσφέρει πολλά περισσότερα από μια συνηθισμένη επαγγελματική συσκευή, με λεπτό και ελαφρύ σώμα αποτελεί την πιο κομψή, ανθεκτική και προηγμένη συσκευή στην αγορά.

Το Galaxy XCover Pro διαθέτει πιστοποίηση IP68, για ανθεκτικότητα στο νερό μέχρι και σε 1.5 μέτρο φρέσκου νερού, ακόμα και χωρίς θήκη, προστασία από τη σκόνη, και πιστοποίηση MIL-STD 810G για αξιόπιστη προστασία σε οποιοδήποτε ακραίο περιβάλλον χρήσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!