Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: Samsung Galaxy Tab S6: Το Νέο Tablet που Ενισχύει τη Δημιουργικότητα και την Παραγωγικότητα!
[Digital Life]: Samsung Galaxy Tab S6: Το Νέο Tablet που Ενισχύει τη Δημιουργικότητα και την Παραγωγικότητα!

[Digital Life]: Samsung Galaxy Tab S6: Το Νέο Tablet που Ενισχύει τη Δημιουργικότητα και την Παραγωγικότητα!

Η SamsungElectronicsCo., Ltd. παρουσιάζει το Galaxy Tab S6 – ένα νέο tablet που επιτρέπει στους ανθρώπους να δημιουργούν και να συνδέονται, να απολαμβάνουν εκπληκτική εμπειρία ψυχαγωγίας και να επιτυγχάνουν τους στόχους τους, όπου κι αν βρίσκονται.

«Η έμπνευση για το Galaxy Tab S6 έρχεται τη στιγμή που οι δημιουργοί και οι επαγγελματίες χρειάζονται μια συσκευή που να μπορεί να συμβαδίζει με την αστείρευτη φαντασία τους, συμπληρώνοντας τον πολυάσχολο τρόπο ζωής τους» δήλωσε ο DJ Koh, President και CEO του IT & Mobile Communications Division στη Samsung Electronics. «Το Galaxy Tab S6 δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να ξεκλειδώσουν τη δημιουργικότητά τους, παρέχοντας ταυτόχρονα τις κορυφαίες δυνατότητες παραγωγικότητας και την προηγμένη τεχνολογία που αναμένουν από τα tablet της Samsung».

Επανασχεδιασμένο SPenγια Περισσότερη Δημιουργικότητα και Παραγωγικότητα

Το μοναδικό S Pen της Samsung ξεκίνησε ως εργαλείο γραφής και σχεδίασης. Τώρα, έχει εξελιχθεί στον απόλυτο σύμμαχο για τη δημιουργικότητα και την παραγωγικότητα. Πλέον, με τις λειτουργίες απομακρυσμένου ελέγχου και ασύρματης φόρτισης, το S Pen του Galaxy Tab S6 προσφέρει στους χρήστες περισσότερες δυνατότητες και αυξημένο έλεγχο. Με ενσωματωμένες λειτουργίες BLE (Bluetooth Low Energy) απομακρυσμένου ελέγχου(1) – μεταξύ των οποίων οι χειρονομίες «S Pen Air actions» για έλεγχο εφαρμογών, το S Pen επιτρέπει στους χρήστες να βγάλουν μια selfie ή να τραβήξουν ένα βίντεο, με εύκολο τρόπο, αλλά και να ελέγχουν τη δημιουργία περιεχομένου πολυμέσων, ακόμα και όταν το tablet δεν βρίσκεται στα χέρια τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!