Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: Samsung Galaxy Tab S6 10.5″: Στοχεύει μόνο στην κορυφή!
[Digital Life]: Samsung Galaxy Tab S6 10.5″: Στοχεύει μόνο στην κορυφή!

[Digital Life]: Samsung Galaxy Tab S6 10.5″: Στοχεύει μόνο στην κορυφή!

Με επιδόσεις για το πάνω “ράφι” της αγοράς, έμφαση στον τομέα της ασφάλειας αλλά και της παραγωγικότητας, άψογη απόδοση στον τομέα του gaming, αλλά και την εμπειρία οικοσυστήματος της Samsung, το GalaxyTabS6 των 10,5 ιντσών θα γίνει η επιλογή σας σε κάθε περίπτωση.

Το SamsungGalaxyTabS6 10.5″ είναι ένα tablet all-in-one, οι δυνατότητες του οποίου απογειώνονται και με τη βοήθεια της υποστήριξης του SPen (το οποίο περιλαμβάνεται μέσα στη συσκευασία), τόσο για εργασία όσο και για ψυχαγωγία. Έχετε, μάλιστα, το S Pen πάντα μαζί σας, καθώς μία διακριτική εσοχή στο πίσω μέρος του Tab έχει τη δυνατότητα να το στερεώσει μαγνητικά (το SPen φορτίζει αυτόματα, μόλις το στερεώσετε στη συσκευή). Πέραν αυτού, με τη βοήθεια της Bluetooth συνδεσιμότητας, έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε το Tab από απόσταση, με ένα πάτημα του button του S Pen. Επιπρόσθετα, η προσθήκη των SPenAirGestures σας επιτρέπει να ελέγχετε το Tab χωρίς καν να το αγγίζετε.

Προαιρετικά, μπορείτε να συνδέσετε στο SamsungGalaxyTabS6 10.5″ ένα άκρως χρήσιμο περιφερειακό, το BookCoverKeyboard, το οποίο του προσφέρει την εμπειρία του Samsung DeX που προσεγγίζει αυτή ενός υπολογιστή με ένα μόλις πλήκτρο για γρήγορη πρόσβαση.

Φυσικά, πάντα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε εφαρμογές που λειτουργούν σε διαχωρισμένη προβολή σε πολλαπλό παράθυρο.

Όσον αφορά τα specs, το SamsungGalaxyTabS6 10.5″ έρχεται με dualcamera 13MP και 5MPUltraWide, ενώ μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 6GBRAM και αποθηκευτικό χώρο 128GB, ή 8GBRAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου (και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει δυνατότητα υποδοχής κάρτας microSD).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!