Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: Review: “Meet Dell OptiPlex AiO 7470 & 7770 με Intel Core i9! Ευελιξία, υψηλή απόδοση και… unique χαρακτήρας”!
[Digital Life]: Review: “Meet Dell OptiPlex AiO 7470 & 7770 με Intel Core i9! Ευελιξία, υψηλή απόδοση και… unique χαρακτήρας”!

[Digital Life]: Review: “Meet Dell OptiPlex AiO 7470 & 7770 με Intel Core i9! Ευελιξία, υψηλή απόδοση και… unique χαρακτήρας”!

H λύση ενός All in One (AiO) PC συστήματος, θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως η «αποθέωση» της ευκολίας και της άνεσης, καθώς πρόκειται για συστήματα που ενσωματώνουν τα πάντα και… συμφέρουν!

Με ένα AiO PC μπορείτε να κάνετε μεγαλύτερη οικονομία χώρου, ενώ παράλληλα σας δίνεται η δυνατότητα να το μεταφέρετε πολύ πιο εύκολα, σε σύγκριση με ένα «κλασικό» PC που ακολουθεί τη γνωστή συμβατική διάταξη (με ξεχωριστή main unit και monitor). Επίσης, ένα AiO συνήθως είναι ως είθισται πολύ πιο όμορφο στο μάτι, διαθέτει εξαιρετική ενεργειακή συμπεριφορά (πράγμα που σημαίνει μεγαλύτερη οικονομία) και φυσικά δεν υπολείπεται σε επιδόσεις, σε σύγκριση με ένα «παραδοσιακό» PC. Για αυτό και κρίνοντας με βάση τα παραπάνω, ένα All in One PC μπορεί να αποδειχθεί «λίρα» εκατό σε ένα enterprise «επαγγελματικό» περιβάλλον.

Για περισσότερα από 25 χρόνια, η Dell πρωταγωνιστεί στον χώρο των dynamic επιτραπέζιων υπολογιστών με τη σειρά OptiPlex, η οποία δικαίως έχει συνδεθεί με την εξέλιξη και την καινοτομία. Προσφάτως, επισκεφτήκαμε το Dell Exclusive Store στο The Mall Athens και είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε μια καλή γεύση από τις μοναδικές δυνατότητες των OptiPlex AiO και πιο συγκριμένα από τα μοντέλα 7470 και 7770, τα οποία έρχονται με επεξεργαστές Intel Core i9 (9ης γενιάς).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!