Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: Οι πρώτες 8K τηλεοράσεις της Sony θα είναι διαθέσιμες στην αγορά αρχές Ιουνίου
[Digital Life]: Οι πρώτες 8K τηλεοράσεις της Sony θα είναι διαθέσιμες στην αγορά αρχές Ιουνίου

[Digital Life]: Οι πρώτες 8K τηλεοράσεις της Sony θα είναι διαθέσιμες στην αγορά αρχές Ιουνίου

Η Sony Europe ανακοίνωσε σήμερα την τιμή και τη διαθεσιμότητα των νέων τηλεοράσεων ZG9 8K HDR Full Array LED της σειράς MASTER. Οι τηλεοράσεις της σειράς MASTER της Sony αντιπροσωπεύουν την κορυφαία ποιότητα εικόνας διαθέσιμη σε οικιακούς χρήστες, προβάλλοντας εικόνες που μεταφέρουν πιστά την πρόθεση των δημιουργών. Στη σειρά MASTER συγκαταλέγονται μόνο οι κορυφαίες τηλεοράσεις της Sony και προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας, χρώμα, αντίθεση και ευκρίνεια, φτάνοντας το επίπεδο μιας επαγγελματικής οθόνης. Οι τηλεοράσεις της σειράς MASTER διαθέτουν επίσης τη λειτουργία Netflix Calibrated και το IMAX Enhanced για να διασφαλίσουν ότι το περιεχόμενο παρέχεται ακριβώς όπως είχε σχεδιαστεί.

Οι ZG9 8K HDR Full Array LED της σειράς ΜASTER διαθέτουν τον τελευταίας γενιάς επεξεργαστή εικόνας, X1 Ultimate για ακρίβεια στη λεπτομέρεια και την αντίθεση. Αυτός ο επεξεργαστής παίζει ζωτικό ρόλο στην παράδοση της υψηλής ποιότητας εικόνας στη σειρά MASTER. Ο επεξεργαστής εικόνας X1 Ultimate διαθέτει έναν μοναδικό αλγόριθμο ειδικά σχεδιασμένο για 8Κ περιεχόμενο, που μπορεί να εντοπίσει και να αναλύσει έξυπνα κάθε αντικείμενο στην εικόνα, καταλήγοντας στην απόδοση λεπτομέρειας και αντίθεσης για μια πιο ρεαλιστική εικόνα που αντιπροσωπεύει με μεγαλύτερη ακρίβεια την πρόθεση του δημιουργού. Ο ήχος υψηλής ποιότητας αποτελεί βασικό κομμάτι της συνολικής εμπειρίας, γι’ αυτό και οι ZG9 τηλεοράσεις διαθέτουν τη νέα λειτουργία Sound-from-Picture Reality που αναπαράγει πιστά τη θέση προέλευσης του ήχου στην οθόνη, ώστε όταν οι ηθοποιοί μιλούν, ο ήχος να έρχεται απευθείας από το στόμα τους και όχι από ένα ηχείο μακριά στο κάτω μέρος της τηλεόρασης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!