Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
19 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
14 °C 17 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: Να πώς η Microsoft φαντάζεται την αποθήκευση της γραφίδας στο εσωτερικό του Surface tablet
[Digital Life]: Να πώς η Microsoft φαντάζεται την αποθήκευση της γραφίδας στο εσωτερικό του Surface tablet

[Digital Life]: Να πώς η Microsoft φαντάζεται την αποθήκευση της γραφίδας στο εσωτερικό του Surface tablet

Η γραφίδα αποτελεί ένα αναπόσπαστο τμήμα του οράματος της Microsoft για το tablet computing, σε τέτοιο βαθμό που σχεδόν πάντα συνοδεύει το tablet το οποίο παρουσιάζει, σε αντίθεση με το πληκτρολόγιο για παράδειγμα. Η αποθήκευση της γραφίδας στο εσωτερικό μιας συσκευής, ήταν πάντα μια πρόκληση για την ίδια. Η εταιρεία ευελπιστεί να διατηρήσει το μέγεθος και τη διάμετρο αυτής, προκειμένου να την καταστήσει εύκολη στη χρήση, αλλά αυτό αναγκαστικά θα καταστήσει τη γραφίδα μεγάλη ως προς το πάχος της για να εισέλθει στο εσωτερικό του tablet χωρίς θυσίες στο design του.

Η Microsoft προχώρησε πρόσφατα στην κατοχύρωση μιας νέας πατέντας, μέσω της οποίας εκφράζει τις σκέψεις της για το πως μια γραφίδα με μεγάλο πάχος, θα μπορέσει να τοποθετηθεί στο λεπτό σώμα ενός Surface tablet, χωρίς να επηρεάζεται το μέγεθος και το design της συσκευής. Συγκεκριμένα, τρεις τρόποι υπάρχουν για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο και φαίνεται στις φωτογραφίες που ακολουθούν παρακάτω.

Στην πρώτη εικόνα βλέπουμε την γραφίδα να αποτελείται από δυο μέρη, συνδεδεμένα στον ίδιο άξονα, τα οποία στη μια θέση η γραφίδα θα έχει μειωμένο πάχος και στην άλλη θέση θα σχηματίζεται μια γραφίδα με πλήρη διάμετρο, όταν περιστρέφεται.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!