Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: Η OLED οθόνη και η ασύρματη φόρτιση θα δώσουν σημαντική ώθηση στις πωλήσεις του iPhone 8
[Digital Life]: Η OLED οθόνη και η ασύρματη φόρτιση θα δώσουν σημαντική ώθηση στις πωλήσεις του iPhone 8

[Digital Life]: Η OLED οθόνη και η ασύρματη φόρτιση θα δώσουν σημαντική ώθηση στις πωλήσεις του iPhone 8

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το 2017 είναι η χρονιά που συμπληρώνονται 10 χρόνια παρουσίας του iPhone της Apple στην αγορά των φορητών συσκευών, με τις πρώτες εκτιμήσεις να θέλουν την εταιρεία να απολαμβάνει ένα ακόμη μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά την επόμενη χρονιά, χάρη στο iPhone 8. Σύμφωνα με το, γνωστό για τις ακριβείς προβλέψεις του, αναλυτή της εταιρείας KGI Securities, Ming-Chi Kuo, πολλοί προμηθευτές της Apple έχουν λάβει την εντολή να δημιουργήσουν 120 με 150 εκατομμύρια συσκευές το δεύτερο μισό του οικονομικού έτους του 2017.

Για την Apple, το διάστημα αυτό είναι Μάρτιος – Σεπτέμβριος 2017. Τρεις συσκευές αναμένεται να δούμε από την εταιρεία. Ειδικότερα, εκτός από τους διαδόχους των iPhone 7 και iPhone 7 Plus οι οποίοι θα καταφθάνουν με οθόνες των 4,7 ιντσών και 5,5 ιντσών αντίστοιχα, ένα τρίτο μοντέλο με OLED οθόνη των 5,2 ιντσών λέγεται ότι θα κάνει επίσημα το ντεμπούτο του το 2017. Αν η Apple, όντως καταφέρει να διαθέσει πάνω από 120 εκατομμύρια συσκευές iPhone 8, τότε αυτή θα καταστεί ως η πιο επιτυχημένη συσκευή στην ιστορία της εταιρείας, ξεπερνώντας ακόμη και το iPhone 6.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!