Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
20 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
18 °C 15 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: Νέος φοιτητής… πού πας χωρίς laptop; Οδηγός αγοράς για κάθε budget!
[Digital Life]: Νέος φοιτητής… πού πας χωρίς laptop; Οδηγός αγοράς για κάθε budget!

[Digital Life]: Νέος φοιτητής… πού πας χωρίς laptop; Οδηγός αγοράς για κάθε budget!

Κάποτε, τα εφόδια του φοιτητή ήταν τα βιβλία του και οι σημειώσεις του, τα οποία γέμιζαν ράφια, πατώματα, τσάντες, βιβλιοθήκες. Το φοιτητικό laptop άρχισε να χρησιμοποιείται αργότερα, δειλά-δειλά, σήμερα, όμως, είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο, απαραίτητο στα χέρια του φοιτητή, αφού με αυτά θα αναζητήσεις πληροφορίες για τα μαθήματά σου, εκεί θα γράψεις τις εργασίες του, εκεί θα κατεβάσεις και θα διαβάσεις τις σημειώσεις σου, με αυτό θα επικοινωνήσεις με τους συμφοιτητές σου.

Πριν αγοράσεις, όμως, είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις! Παρακάτω θα βρείς το ιδανικό φοιτητικό laptop , επιλεγμένα πάντα με γνώμονα το κόστος αλλά και τις ανάγκες των φοιτητών! Τα βρήκαμε στη γκάμα του Κωτσόβολου, ο οποίος έχει συγκεκριμένα μοντέλα για τη χρήση αυτή, σε λογικές τιμές και με εξαιρετικό after-sales support, για να μη μείνετε ούτε στιγμή χωρίς το “όπλο” σας.

Tο laptop πρέπει να έχει τουλάχιστον 4GB RAM και ένα καλό επεξεργαστή, αλλά και μεγάλο σκληρό δίσκο. Ως γνωστόν, οι… ταινίες και οι σειρές καταλαμβάνουν πολλά GB, δίπλα στα pdf της σχολής. Έτσι, αποφύγετε προτάσεις με μικρούς SSDs (π.χ. 128GB) και προτιμήστε είτε παραδοσιακούς σκληρούς δίσκους (HDD>500GB), είτε συνδυασμό των δύο (στα ακριβότερα μοντέλα).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!