Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
9 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
10 °C 0 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: Νέα στρατηγική στα smartphones από την LG: Θα κυκλοφορεί μοντέλα μόνο όταν χρειάζεται!
[Digital Life]: Νέα στρατηγική στα smartphones από την LG: Θα κυκλοφορεί μοντέλα μόνο όταν χρειάζεται!

[Digital Life]: Νέα στρατηγική στα smartphones από την LG: Θα κυκλοφορεί μοντέλα μόνο όταν χρειάζεται!

Ο Jo Seong-Jin, Διευθύνων Σύμβουλος της LG Electronics, αποκάλυψε κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες, οι οποίες φέρνουν συζητήσεις, μιλώντας στα κορεατικά μέσα ενημέρωσης στο πλαίσιο της CES 2018.

Όταν ρωτήθηκε για πιθανή καθυστέρηση της ανακοίνωσης του G7, που φήμες θέλουν να έρχεται το Μάρτιο και όχι στο Mobile World Congress της Βαρκελώνης, η απάντησή του ήταν ότι η LG θα αποκαλύπτει μελλοντικά τηλέφωνα “όταν χρειάζεται” πλέονκαι δε θα πραγματοποιεί απαραίτητα ανακοινώσεις ώστε να απαντά στις προτάσεις ανταγωνιστικών εταιρειών. Συνέχισε σημειώνοντας ότι υπάρχουν πλάνα της εταιρείας για τη διατήρηση των high-end smartphones της στην αγορά για περισσότερο χρονικό διάστημα, με τη χρήση διαφορετικών μεθόδων, όπως το λανσάρισμα περισσότερων παραλλαγών των εν λόγω μοντέλων.

Ο CEO της LG σημείωσε ακόμη ότι είναι σημαντικό να διατηρηθεί μια καλή πλατφόρμα για μεγάλο χρονικό διάστημα, αναφέροντας επίσης ότι υπάρχουν ανησυχίες σχετικά με την προμήθεια hardware για μπαταρίες λιθίου.

Η LG αναμένεται να ανακοινώσει οικονομική ζημία για το 4ο τρίμηνο του 2017. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, σημαίνει ότι το mobile τμήμα της εταιρείας θα είναι στα “κόκκινα” για 11ο τρίμηνο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!