Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
0 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
0 °C 0 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: Meet Doogee Hellas! Συνέντευξη με τον κ. Λάζαρο Καραούλη, υπεύθυνο της LK Smart Solutions
[Digital Life]: Meet Doogee Hellas! Συνέντευξη με τον κ. Λάζαρο Καραούλη, υπεύθυνο της LK Smart Solutions

[Digital Life]: Meet Doogee Hellas! Συνέντευξη με τον κ. Λάζαρο Καραούλη, υπεύθυνο της LK Smart Solutions

Τα smartphones της Doogee δεν χρειάζονται συστάσεις, καθώς εδώ και αρκετό καιρό η γνωστή εταιρεία ανήκει στις κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρείες της Κίνας. Το τρίπτυχο που χαρακτηρίζει τις συσκευές της Doogee είναι η αξιοπιστία, τα υψηλά τεχνικά χαρακτηριστικά και φυσικά η προσιτή τιμή, για αυτό και οι συσκευές της γνωρίζουν την καθολική αποδοχή από το καταναλωτικό κοινό. Τα προϊόντα της Doogee χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, καθώς από τη μία έχουμε τα κλασικά smartphones και από την άλλη μία ευρεία γκάμα από rugged συσκευές, οι οποίες είναι ειδικά σχεδιασμένες για να αντέχουν στα δύσκολα και στην υπερβολική κακομεταχείριση. Πρόσφατα, είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τον κ. Λάζαρο Καραούλη, υπεύθυνο της LKSmartSolutions, η οποία έχει αναλάβει την επίσημη εμπορική εκπροσώπηση της Doogee στην Ελλάδα, με τη δημιουργία της DoogeeHellas και όπως θα διαπιστώσετε και παρακάτω είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε πολλά στοιχεία για τις δραστηριότητες της στη χώρα μας.

DL: Ξεκινώντας θα θέλαμε να μας μιλήσετε για την Doogee Hellas, τι ακριβώς είναι;

S.S: Η Doogee Hellas είναι η πρωτοβουλία της LK SMART SOLUTIONS, Επίσημο Αντιπρόσωπο της Doogee στην Ελλάδα και την Κύπρο για οργανωμένη προώθηση των προϊόντων Doogee στην Ελλάδα μέσα από ένα δίκτυο εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων, όπου θα δίνεται η δινατότητα 2 χρόνων εγγύησης και άμεσης ανταπόκρισης σε περίπτωση βλάβης σε εξουσιοδοτημένο επισκευαστικό κέντρο στην Ελλάδα.

DL:Μιλήστε μας για τα Doogee phones, ποια είναι τα μοντέλα που φέρνετε στην ελληνική αγορά;

S.S: Η Συνεργασία με την Doogee επισημοποιήθηκε στο περυσινό ταξίδι που κάναμε στην Κίνα προκαλώντας επαφή στα γραφεία της Doogee στην Shenzhen.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!