Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: Ισχυρή ανάπτυξη για την TCL το 2018 και επέκταση σε νέες προϊοντικές κατηγορίες
[Digital Life]: Ισχυρή ανάπτυξη για την TCL το 2018 και επέκταση σε νέες προϊοντικές κατηγορίες

[Digital Life]: Ισχυρή ανάπτυξη για την TCL το 2018 και επέκταση σε νέες προϊοντικές κατηγορίες

Στο πλαίσιο της IFA Global Press Conference 2019 που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες εβδομάδες, εκτός από μια καλή “γεύση” του τι θα δούμε στην IFA του Βερολίνου το Σεπτέμβριο, είχαμε τη δυνατότητα να μάθουμε και για τα πλάνα της TCL, η οποία έχει ισχυροποιήσει τη θέση της στην αγορά τηλεοράσεων και επεκτείνεται δυναμικές σε πολλές, ακόμη, κατηγορίες ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.

Την παρουσίαση πραγματοποίησαν οι κ.Frederic Langin, Vice President Sales & Marketing της TCL για την Ευρώπη και Marek Maciejewski, Product Development Director για την Ευρώπη. Η TCL είναι το πλέον ταχέως αναπτυσσόμενο TV brand σε παγκόσμιο επίπεδο, με 28,6 εκατομμύρια τεμάχια να έχουν διατεθεί μέσα στο 2018, παρουσιάζοντας άνοδο 23,1% σε σχέση με το 2017 και κατέχοντας τη 2η θέση σε πωλήσεις τηλεοράσεων παγκοσμίως. Η TCL εισήλθε στην αγορά αυτή σταδιακά από το 2004, όταν προχώρησε στην εξαγορά της Thomson και το 2011 ξεπέρασε για πρώτη φορά τα 10 εκατομμύρια τεμάχια σε πωλήσεις.

Πλέον, δραστηριοποιείται σε πολλές χώρες του κόσμου και μάλιστα, το 2018 ήρθε και στην Ελλάδα, μεταξύ άλλων (Ηνωμένου Βασιλείου, Σλοβενίας και Κροατίας), ενώ το 2019 θα ξεκινήσει τη διάθεση τηλεοράσεων σε 12 ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων η Κύπρος, η Πορτογαλία, η Ολλανδία και η Αυστρία. Η εταιρεία παρουσίασε 43% άνοδο πωλήσεων στην Ευρώπη σε σχέση με το 2017, διατηρεί γραφεία σε 10 ευρωπαϊκές χώρες, εργοστάσιο κατασκευής τηλεοράσεων, κέντρο διανομής αλλά και R&D τμήμα στην Πολωνία.

Πέρα από την αγορά των TVs, όμως, η TCL σχεδιάζει, παράγει και διαθέτει προϊόντα τεχνολογίας που απευθύνονται σε δισεκατομμύρια καταναλωτές, όπως προϊόντα ήχου, smarthome, chipsets για ηλεκτρονικές συσκευές, λευκές συσκευές και φυσικά, smartphones.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!