Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: Το iPhone 7 των 32GB είναι 8 φορές πιο αργό σε ταχύτητα εγγραφής δεδομένων από αυτό των 128GB (video)
[Digital Life]: Το iPhone 7 των 32GB είναι 8 φορές πιο αργό σε ταχύτητα εγγραφής δεδομένων από αυτό των 128GB (video)

[Digital Life]: Το iPhone 7 των 32GB είναι 8 φορές πιο αργό σε ταχύτητα εγγραφής δεδομένων από αυτό των 128GB (video)

Πολλοί σημείωναν εδώ και μέρες ότι τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus των 32GB έχουν σημαντικά χαμηλότερη απόδοση, όσον αφορά το πώς διαχειρίζονται ανάγνωση και εγγραφή δεδομένων στον αποθηκευτικό τους χώρο, από τα μοντέλα 128GB και 256GB.

Τώρα, σε ένα νέο video, ο Lew Hilsenteger του Unbox Therapy πραγματοποίησε μία σειρά από δοκιμές ταχύτητας που επιβεβαιώνουν τη διαφορά στις ταχύτητες αποθήκευσης μεταξύ των διαφόρων εκδόσεων του iPhone 7, αποδεικνύοντας ότι το μοντέλο των 32GB είναι περίπου έως και 8 φορές πιο αργό απ’ ό,τι η έκδοση με τις μεγαλύτερες χωρητικότητες.

Για το πρώτο του test, ο Hilsenteger χρησιμοποίησε το δωρεάν app PerformanceTest Mobile, για να συγκρίνει τις ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής των iPhone 7. Ενώ υπήρχε μικρή διαφορά ανάμεσα στις ταχύτητες ανάγνωσης των μοντέλων 32 και 128GB, ήταν τεράστια η διαφορά όσον αφορά τις ταχύτητες εγγραφής. Το iPhone των 32GB εγγράφει δεδομένα στα 42MB το δευτερόλεπτο 8 φορές πιο αργά απ’ ό,τι το 128GB που εγγράφει δεδομένα στα 341MΒ το δευτερόλεπτο.

Ο Hilseteger έπειτα έκανε ένα real-world speed test, στο οποίο μετέφερε ταινίες από ένα MacBook στο iPhone, με τη βοήθεια ενός USB καλωδίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!