Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
12 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
9 °C 3 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: To iOS update για το Spectre φέρνει 40% μειωμένες επιδόσεις στο iPhone 6
[Digital Life]: To iOS update για το Spectre φέρνει 40% μειωμένες επιδόσεις στο iPhone 6

[Digital Life]: To iOS update για το Spectre φέρνει 40% μειωμένες επιδόσεις στο iPhone 6

Οι ευπάθειες Meltdown και Spectre μας έχουν απασχολήσει πολύ τις τελευταίες μέρες, καθώς επηρεάζουν smartphone και υπολογιστές. Τα updates που τις αντιμετωπίζουν όμως φέρνουν μείωση επιδόσεων για τους επεξεργαστές, κάτι που βέβαια γίνεται ακόμα πιο εμφανές σε παλαιότερα συστήματα.

Μία από τις περιπτώσεις που επηρεάζονται βαριά φαίνεαι πως είναι το iPhone 6, αν πιστέψουμε την άποψη του Ολλανδού Melvin Mughal, ο οποίος έκανε κάποιες σχετικές δοκιμές στο Geekbench και δημοσίευσε τα αποτελέσματα.

Μεταξύ των εκδόσεων 11.1.2 και 11.2.2 του iOS, οι επιδόσεις της συσκευής μειώθηκαν κατά 41% σε single-core και 39% σε multi-core. Συγκεκριμένα, το σκορ του single-core μειώθηκε από 1561 πόντους σε 924, ενώ του multi-core από 2665 σε 1616.

Υπάρχουν πάντως και δοκιμές στο Geekbench άλλων iPhone 6, με τις επιδόσεις να μην είναι τόσο μειωμένες μετά από το update. Επίσης είναι δύσκολο να διαπιστωθεί πόσο παίζει ρόλο και το «πλαφόν» της ίδιας της Apple στις επιδόσεις, από τη γνωστή ιστορία με τις μπαταρίες.

Δείτε εδώ τις δοκιμές του Melvin Mughal

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!