Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: Το Instagram φθάνει σε Windows 10 PCs και tablets αλλά με περιορισμούς
[Digital Life]: Το Instagram φθάνει σε Windows 10 PCs και tablets αλλά με περιορισμούς

[Digital Life]: Το Instagram φθάνει σε Windows 10 PCs και tablets αλλά με περιορισμούς

Το Instagram έκανε διαθέσιμη την επίσημη εφαρμογή για Windows Mobile μόλις πριν από μερικούς μήνες, έπειτα από αρκετό χρονικό διάστημα σε φάση πιλοτικής λειτουργίας. Πλέον, η δημοφιλής υπηρεσία διαμοιρασμού φωτογραφιών και βίντεο κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση της εφαρμογής, η οποία απευθύνεται σε περισσότερες Windows 10 συσκευές, σε PCs και tablets.

Εκ πρώτης όψεως, η εφαρμογή παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με τη διαδικτυακή έκδοση της υπηρεσίας, έρχεται όμως με όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που βρίσκουμε και στη mobile έκδοσή της, όπως τα Explore και Direct, αλλά και εκείνο που παρουσιάστηκε πρόσφατα, το Stories, που επιτρέπει το διαμοιρασμό εικόνων και video σε μια παρουσίαση τύπου slide που διαρκεί περίπου δέκα δευτερόλεπτα. Μπορείτε ακόμη να διαμοιραστείτε περιεχόμενο στο Facebook και Messenger, ένα χαρακτηριστικό που δεν είναι διαθέσιμο στη διαδικτυακή έκδοση της εφαρμογής.

Υπάρχει ένας περιορισμός που έχει προκαλέσει έκπληξη στη κοινότητα χρηστών της εφαρμογής. Ενώ επιτρέπεται η λήψη και η επεξεργασία των φωτογραφιών και των video, θα χρειαστείτε ένα PC με δυνατότητες αφής και με μια κάμερα στο πίσω μέρος, για να μπορέσετε να ανεβάσετε το περιεχόμενό σας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!