Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: Η Huawei παρουσιάζει το νέο λειτουργικό σύστημα, HarmonyOS
[Digital Life]: Η Huawei παρουσιάζει το νέο λειτουργικό σύστημα, HarmonyOS

[Digital Life]: Η Huawei παρουσιάζει το νέο λειτουργικό σύστημα, HarmonyOS

Στο Huawei Developer Conference, η Huawei παρουσίασε το HarmonyOS – ένα νέο λειτουργικό σύστημα που βασίζεται σε μικροπυρήνες κι έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια συνολική εμπειρία χρήσης σε όλες τις συσκευές, με όλες τις πιθανές παραμέτρους.

Ο Richard Yu, Διευθύνων Σύμβουλος Consumer Business Group της Huawei, εξήγησε τις σκέψεις της εταιρείας πίσω από την ανάπτυξη αυτού του νέου λειτουργικού συστήματος. «Ζούμε στην εποχή που οι άνθρωποι αναμένουν μια ολιστική έξυπνη εμπειρία σε όλες τις συσκευές Γι αυτό το λόγο θεωρήσαμε σημαντικό να έχουμε ένα λειτουργικό σύστημα με βελτιωμένες δυνατότητες μεταξύ των πλατφορμών. Χρειαζόμασταν ένα λειτουργικό σύστημα το οποίο θα υποστηρίζει όλες τις παραμέτρους, που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα ευρύ φάσμα συσκευών και πλατφορμών που μπορούν να ικανοποιήσουν τις επιθυμίεςτων καταναλωτών με ισχυρή ασφάλεια.”

«Αυτοί ήταν οι στόχοι μας με το HarmonyOS» συνέχισε. «Το HarmonyOS είναι εντελώς διαφορετικό από το Android και το iOS. Είναι ένα λειτουργικό σύστημα βασισμένο σε μικροπυρήνες, το οποίο προσφέρει ομαλή λειτουργία εμπειρίας του χρήστη σε όλα τα ενδεχόμενα. Έχει αξιόπιστη και ασφαλή αρχιτεκτονική, ενώ υποστηρίζει την εύκολη συνδεσιμότηταμεταξύ συσκευών. Αφού αναπτύξεις μια φορά τις εφαρμογές σου σε μια συσκευή, στη συνέχεια μπορείς εύκολανα τις αναπτύσσεις και σε διαφορετικέςσυσκευών.

Παραδοσιακά, τα νέα λειτουργικά συστήματα, κυκλοφορούν μαζί με νέους τύπους συσκευών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!