Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: Huawei P30 lite με κάμερα 48MP: Επίσημη παρουσίαση στο Huawei Exclusive Service Center στην Αθήνα
[Digital Life]: Huawei P30 lite με κάμερα 48MP: Επίσημη παρουσίαση στο Huawei Exclusive Service Center στην Αθήνα

[Digital Life]: Huawei P30 lite με κάμερα 48MP: Επίσημη παρουσίαση στο Huawei Exclusive Service Center στην Αθήνα

Με την άφιξή του πριν μερικές μέρες και την επίσημη παρουσίασή του στο Huawei Exclusive Service Center στην Αθήνα, το HUAWEI P30 lite ανεβάζει τον πήχη και στη μεσαία κατηγορία, κάνοντας προσιτή σε ακόμα περισσότερους την εμπειρία της ποιοτικής φωτογραφίας. Αν σε ενδιαφέρει η αισθητική και η φωτογραφία, μπορείς τώρα με το HUAWEI P30 lite να ξεκινήσεις να δημιουργείς την καθημερινή σου ζωή από την αρχή, γεμίζοντάς την λάμψη, απλά με το άγγιγμα του κλείστρου.

Αυτό που κάνει τον καινοτόμο διπλό αισθητήρα CMOS των 48 εκατομμυρίων pixels του HUAWEI P30 lite να ξεχωρίζει, είναι η χρήση του φίλτρου Quad Bayer. Η κλασική διάταξη RGB (κόκκινο – πράσινο – μπλε) του φίλτρου Bayer, σε πλέγμα (1/2 πράσινο, 1/4 κόκκινο και 1/4 μπλε) τύπου “μωσαϊκό”, επέτρεπε σε κάθε χρώμα να περιβάλλεται από τα άλλα δύο χρώματα σε κάθε κατεύθυνση. Ο τύπος Quad Bayer από την άλλη, ανακατατάσσει τα χρώματα σε τέσσερις ορθογώνιες ομάδες (2 πράσινα, 1 κόκκινο και 1 μπλε), επιτρέποντας ταυτόχρονα στον αισθητήρα την απόδοση υψηλής ανάλυσης σε χαμηλό φωτισμό, εξαλείφοντας την καθυστέρηση μεταξύ της «σύντομης» και της «μακράς» έκθεσης σε φωτογραφίες HDR. Στην πραγματικότητα δηλαδή οι φωτογραφίες HDR, οι οποίες αποτυπώνουν τις αντιθέσεις στον φωτισμό με κορυφαία ακρίβεια, αποτελούν βασικό κομμάτι του HUAWEI P30 lite.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!