Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Digital Life]: HTC: Εγκαταλείπει οριστικά το δικό της Android web browser
[Digital Life]: HTC: Εγκαταλείπει οριστικά το δικό της Android web browser

[Digital Life]: HTC: Εγκαταλείπει οριστικά το δικό της Android web browser

Αν ποτέ είχατε στη κατοχή σας μια Android συσκευή εκτός από Nexus, σίγουρα θα έχετε έρθει αντιμέτωποι με τη τάση που παρουσιάζουν οι OEMs να εγκαθιστούν στις συσκευές τις δικές τους (stock) εφαρμογές, η λειτουργία των οποίων όμως καλύπτεται από τις αντίστοιχες εφαρμογές της Google. Η Samsung, η LG και η Asus είναι μερικές μόνο από τις εταιρείες οι οποίες προσθέτουν στις συσκευές τους τις δικές τους εφαρμογές ημερολογίου, γκαλερί, ρολογιού, Browser και άλλες. Κάτι τέτοιο, έχει ως αποτέλεσμα οι συσκευές να έρχονται με αρκετό bloatware.

Τα προηγούμενα χρόνια, η HTC εργαζόταν πυρετωδώς για να μειώσει τον αριθμό των περιττών εφαρμογών στις συσκευές που διαθέτει. Για παράδειγμα, στο HTC 10 τα Google Photos και Google Play Music apps χρησιμοποιούνται εκ προεπιλογής για την γκαλερί την αναπαραγωγή μουσικής, αντίστοιχα. Πληροφορίες που διέρρευσαν πρόσφατα αναφέρουν ότι η HTC θα εγκαταλείψει οριστικά και το δικό της Android web browser στις 30 Νοεμβρίου.

Ο browser που θα τον αντικαταστήσει θα είναι ο Chrome της Google, μια κίνηση η οποία θα ευχαριστήσει αρκετούς χρήστες της εφαρμογής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: DIGITAL LIFE

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!